Съществува ли прераждане и как да познаем, че човека срещу нас е сродна душа

Споровете, има ли прераждане, или е просто мит, могат да се водят с десетилетия. Според вярванията на древните племена, душите не се задоволяват само с тези 70 или 80 години, които прекарват на този свят, затова непрекъснато се връщат, за да преживяват нови и нови неща. Някои учени дори смятат, че с прераждането, една душа може да преживее няколко хилядолетия. Според индийците това е реинкарнация—човек преминава през определени изпитания неопределен брой пъти, преди да извиси душата си на достатъчно високо ниво и всичко това се случва при прераждането. Идеята, че душите ни се прераждат, съществува повече от 3000 години. И много от хората, които ги носят са се срещали в различни животи. Ето и признаците.

1. Веднага чувствате връзка или симпатия към този човек

Когато мислим за хората, които сме познавали в предишния си живот, главно мислите ни ни водят до нашето семейство, приятели или любовни партньори. Често обаче, когато се запознаете с някого, с когото сте имали някаква връзка и в предишния си живот, чувствате известна свързаност с него. Но какво се случва, когато срещнем някого, който в предишния си живот изобщо не ни е харесвал? Към тези хора изпитваме моментално отрицателни емоции, а може да се случи и в същия миг да почувстваме отхвърляне и от тяхна страна. И в двата случая, това е знак, че душите се познават от по-рано.

2. Струва ви се, че имате телепатични връзки с един човек

Това не означава, че трябва да имате познания по телепатия и че можете да си изпращате един до друг умствени съобщения. Въпреки това, вероятно ви се е случвало в някой момент да се сетите за този човек, а в следващия той/тя да ви изпрати съобщение. [caption id="attachment_474213" align="aligncenter" width="500"] Прераждане - ето как да открием сродната си душа Прераждане - ето как да открием сродната си душа[/caption]

3. Откривате сродната си душа по очите

Струвало ли ви се е понякога да погледнете в нечии очи и да останете зашеметени? Смятате ли, че всички тези очи сте ги виждали няколко пъти? Ако нечии очи ви изглеждат познати, напълно е възможно това да е така, защото по-рано вече сте ги виждали в минал живот. Мнозина твърдят, че само очите остават същите през целия живот и ни позволяват да ги разпознаваме нашите духовни приятели от предишни животи.