Германия учи мигрантите на етикет в спалнята?

Гласувайте за статията

Германия с пореден ход за интегриране на мигрантите

След масовите оплаквания за насилие над жени и млади момичета в Германия се въведе цяла нова образователна система. След като бе обяснено на мигрантите, че късата пола и дълбокото деколте не са покана за интимност, а просто избор на облекло на жените в Европа, дойде ред и на етикета в спалнята. Новите правила учат, че розовите филми са разрешени, но е ни насилието в леглото или извън него.

Уеб страницата, озаглавена „Zanzu: My body in words and images“, е създадена от германското министерство на здравеопазването в края на февруари. Порталът, който е достъпен на 12 езика, сред които и на английски, френски и арабски, е предназначен, за да даде на мигрантите, които пребивават в Германия, възможност да се информират за интимното и репродуктивното си здраве“, пишат германските вестници.

Zanzu дава подробен поглед на всички аспекти на интимния живот, както за физическите, така и в юридически план. Насилването на жени е престъпление, но розовите филми са разрешени.

Порталът предупреждава мигрантите, че насилие над жени или мъже от интимен характер, както и тормозът, принуждаване към акт, интимни обиди са престъпления и извършителите им ще бъдат наказани.

Вербален или физически акт, който е свързан с принуждаване към интимност или опит да унижи, също се счита за престъпление.

Абсолютно недопустими са още непристойни коментари, докосването, тормоза чрез съобщения или имейла или публикуване на нечии интимни снимки без разрешение. Всички тези действия са противозаконни и се смятат за преследвани от закона с особена строгост.

Освен това в информационната емисия се казва още, че същите правила важат и за лицата, които са женени или не, защото „вие сами решавате дали някой член на семейството може да ви докосне“. Освен това се подчертава, че е забранено да се „бие партньора, да се заплашва или да се насилва, по какъвто и да е повод. Или пък да го заключите и да го държите в плен против волята му.“, пишат още авторите на портала.

Германия възпитава мигрантите на етикет в спалнята

Германия възпитава мигрантите на етикет в спалнята

На сайта има и специално подчертана информация, че“ женското обрязване (което се практикува в Азия и Африка) е забранено със закон в Германия”. И всякакъв подобен акт се наказва със затвор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар