Леонардо ди Каприо с нова тръпка

Леонардо ди Каприо с нова тръпка
5 (100%) 1 vote
Руса фурия развлича пресния носител на Оскар Леонардо ди Каприо

След като взе своя пръв Оскар за главна мъжка роля, Леонардо ди Каприо се отдаде на живот и разврат – пише „Уикенд“. Холивудската знаменитост е свободен мъж от няколко месеца, а това му дава възможност да сменя гаджетата всяка нощ – отбелязва изданието. Поредната късметлийка да се докосне до златната му статуетка се казва Лорън Хътън и е с визия на топмодел.

За любовта на Леонардо ди Каприо към хубавите жени се говори от години. Не е случайно, че в в списъка му от завоевания са Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Риана и куп красиви манекенки на бельо. Последната му известна приятелка бе русокоса нимфа от корицата на мъжко списание. Двамата обаче изтраяха едва две години, и то след серия от изневери от страна на актьора.

Според британския вестник „Сън“ сега нова блондинка е приклещила актьора. Тя е Лорън Хътън и самоличността й станала ясна, след като прекарала вечерта с Леонардо ди Каприо веднага след награждаването му с Оскар.

„Тя беше специално поканена, за да го изненада. Имаше други жени, но тя го плени с вниманието си“ – издават запознати.

Ето тази хубавица се бори за сърцето на Лео

Ето тази хубавица се бори за сърцето на Лео

Хубавицата била сторила чудеса, за да получи покана от антуража на актьора и от месеци се опитвала да се добере до него. Затова, когато най-накрая успяла да се домогне до звездата, не искала да изпуска шанса си.

„Те се разбират прекрасно, а тя беше много развълнувана. Остана до последно и само двамата с Леонардо ди Каприо знаят какво са правили до сунтинта“ – клюкарстват очевидци.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар