Maрия Игнатова и Димитър Рачков кътат милиони

Гласувайте за статията

Любимците на зрителите Мария Игнатова и Димитър Рачков са милионери

Една от любимите на всички светски двойки – Мария Игнатова и Димитър Рачков се нарежда в челните класации на милионерите у нас. Обичаните тв водещи могат да си позволят охолен живот и при това без да работят. Блондинката и нейният любим са обезпечили не само своето бъдеще, но и това на децата си. Изненадващо, но факт е, че двамата са милионери.

За последните няколко години обичаната двойка е забогатяла с цели два милиона. Очевидно скечовете им се харесват на зрителите. Факт е, че Димитър Рачков и Мария Игнатова са сред любимците на публиката. Двамата са предпочитани не само за тв водещи, но и за актьори в музикални клипове. Те участват в клип на една от най-обичаните фолк изпълнителки Ивана.

Справка в Търговския регистър показва, че за последните няколко години фирмата на тв водещия е реализирала приход в размер на 2 милиона лева. През това време и Мария Игнатова не е стояла със скръстени ръце. Красавицата също не отстъпва на своя любим по отношение на приходите, които е успяла да реализира. Блондинката е успяла да заработи над половин милион лева в последните няколко години. Освен на доходите си като тв водеща, тя разчита и на приходи от търговска дейност. Красавицата притежава фирма, която се занимава с търговия.

Двамата с Рачков прибират тлъсти хонорари и от частни партита. Двамата получат солидни хонорари и рекламата, която правят на известна верига за хранене. Очевидно Мария Игнатова е достоен партньор на талантливия Рачков.

Мария Игнатова

Мария Игнатова и Димитър Рачков милионери

Въпреки завидните си финансови възможности, двамата не се решават да имат общо дете. Наскоро се появиха слухове, че причината за това е финансова. Според друго твърдение, красавицата отказва на любимия си да го дари с дете, тъй като не желае да стопира развитието на кариерата си, излизайки в майчинство.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар