Олеле: Виждали ли сте Михаела Филева без грим?! (ще си леете куршум – снимки)

Олеле: Виждали ли сте Михаела Филева без грим?! (ще си леете куршум – снимки)
3 (60%) 2 votes

Михаела Филева досега беше смятана за една от най-красивите българки!

Млада, красива, зверски талантлива, пък и умна, бе… За такава, досега поне, се смяташе дарованието Михаела Филева, която изгря на звездния небосклон преди няколко години. А славата й продължава да расте стремглаво нагоре.

Да, Михаела Филева определено е талантлива. А и красива, но задължително и само с грим!!! Повтаряме – без макиаж да не се показва навън! Такова е мнението на потребители, имали нещастието да попаднат на снимката на певицата, която тя лично публикувала в мрежата рано сутринта.

Михаела Филева

Уха – гадже и половина, само че с един тон макиаж

На фотото ясно личи, че Михаела си е още в леглото, а по лицето й няма и капка грим. Толкова по-зле за нея и за феновете й, които хукнали да си леят куршум, описва цветущо психическото си състояние един от почитателите на Мишето.

Припомняме, че Мишето, както я наричат всички от журито на „България търси талант“ е спрягана за красотата на шоуто. Само че тази красота се появява на екран с пет пласта тежък грим върху себе си. Според все повече хора обаче, тази визия кара Михаела Филева все повече да се доближава до отбора на чалгаджийките.

„Преди, когато започна да пее, а и в Денсинг Старс, тя беше много по-обрана, по-скромна и естествена. А сега се чуди с какво да се накичи, да се намаже, че да блесне повече. Само дето не всичко, което ти лъщи пред погледа, е злато“, коментират потребители по форумите.

Тази снимка подплаши феновете на Михаела Филева

Тази снимка подплаши феновете на Михаела Филева

Както и тази!

Както и тази!

Михаела Филева вече си има и обожател в „България търси талант“ и това е рапърът Ицо Хазарта. Под въпрос е обаче дали той ще продължи да я заглежда, ако се натъкне на натуралните й снимки, или ще си подпали петите и ще изфиряса с 300.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар