Кирил от Плаза със зловещо предсказание за смъртта си преди трагедията Преглеждания: 5565

Зловещо предсказание за Кирил от Плаза
0
Оценете този post

Кирил от Плаза все още бере душа

Кирил от Плаза със стряскащо предсказание за смъртта си часове преди трагедията

Кирил от Плаза е получил стряскащо предсказание за смъртта си часове преди трагедията в дискотеката. Младежът е използвал популярно приложение във Фейсбук, което уж предсказва мястото на смъртта на потребителя. Шокиращо и зловещо съвпадение е, че според социалната мрежа 23-годишният мъж ще намери смъртта си именно в Плаза.

Зловещо предсказание за Кирил от Плаза
Зловещо предсказание за Кирил от Плаза

Същото място, на което пострада изключително сериозно и едва не загина. Единствено бързата реакция на Кубрат Пулев, който по случайност се е намирал на същото място, спаси живота му. Кирил е бил над 20 минути с глътнат език, а Кобрата го е извадил като по този начин е спасил живота му.

Въпреки това състоянието на младежа все още е тежко и лекарите не се ангажират с прогнози за възстановяването му. От профила му във Фейсбук се вижда, че Кирил обича нощния живот и редовно качва снимки от нощните си забавления. Все още няма информация какво точно се е случило във въпросната вечер. Охраната за дискотеката твърди, че не знае какво е станало, тъй като намерили Кирил паднал на земята.

Брат му обаче е категоричен, че младежът е бил пребит, тъй като е имал хематоми по главата си, които няма как да са получени при падането, предават от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.