Джино лъсна в нов скандал

Гласувайте за статията

Името на Джино изплува в нов скандал

Джино, който стана любима звезда на България, лъсна в нов скандал. Името му изплува в пикантен слух за платени ласки. Бианкалана се оказа желан не само сред младите дами, но и сред по-възрастните, които са готови на всичко за една нощ с него. Нашенецът постоянно получава неприлични предложения от дами в мрежата, които му предлагат солидно заплащане за няколко часа плътски удоволствия.

Богатите лелки са готови да се бръкнат с по 2 000 лв, за да се насладят на прелестите на брадъра. Не е ясно дали той се е  възползвал от някое от предложенията.

Междувременно името му изплува в още един скандал. Джино следва примера на фолк певиците. Точно като тях той иска пари за появата си в даден клуб. Той осъзнава много добре, че в момента е на върха и е решил да изживее пълноценно звездния си миг. Брадърът буквално изнудва собствениците на нощните клубове, които посещава. Той искал от тях между 1000 и 2000 лв на вечер, за да се появи в заведението им, пише Ретро.бг.Вероятно това е причината, той все още да е в България.

По време на престоя си в шоуто, той многократно заяви, че  веднага след края му заминава за САЩ.

Джино

Джино мисли единствено за пари

Откакто се е раздели с Джена, той не е същият човек. Променил се е страшно много и единственото, за което мисли са пари и купони. Запознати коментират, че по този начин той бори мъката си след раздялата с пайнерката. Само след два месеца тя ще се врече във вярност на своя любим. Двамата влюбени са заедно едва от няколко месеца, но въпреки това ще узаконят съюза си много скоро.

Джена и Джино бяха заедно повече от две години, но така и не стигнаха до олтара. Наскоро изпълнителката призна, че за нея връзката с брадъра е била загуба на време.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар