Наталия Тинчева стягала сватба с приятеля си

Гласувайте за статията

Наталия Тинчева беше прегазена навръх осми март в Банско

Наталия Тинчева купувала цветя за майка си за празника

Наталия Тинчева стягала сватба с приятеля си. Красивата млада жена, която беше прегазена навръх осми март в Банско, обмисляла да мине под венчило с приятеля си, с когото били заедно от дълги години. И били буквално неразделни, разказват техни близки.

Прегазената Наталия Тинчева

Прегазената Наталия Тинчева

Вместо това обаче заспал на волана шофьор сложи край на мечтите й за дом и семейство, разказват през сълзи приятелите на трагично загиналата Наталия. Хубавицата купувала цветя за майка си навръх женския празник, когато беше пометена от мъж, прибиращ се от дискотека.

Очевидец на трагедията разкрива, че чул удар и спирачки и видял обърнатата върху дърво кола, която премазала Наталия. Жертвата се намирала точно между возилото и дървото.

Цяло Банско се стече на траурната церемония на Наталия. Всички са категорични, че ще запомнят Наталия като лъчезарна, вечно усмихната и отзивчива млада жена, която била готова на всичко за семейството си.

Наталия от малка се грижела за майка си и малкия си брат, тъй като живеели без бащата. Заради това хубавицата заминала за Гърция веднага щом завършила местния техникум. Преди две години се завърнала за постоянно у нас и започнала работа в един от хотелите в Банско.

От миналата година пък започнала и втора работа в един от гардеробите в ски зоната в града, за да изкара допълнителни средства, предават от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар