Кубрат Пулев се прояви като герой (Вижте похвалната му постъпка)

Гласувайте за статията

Кубрат Пулев спаси живота на момче в дискотека

Кубрат Пулев се прояви като истински герой

Кубрат Пулев се прояви като истински герой. Боксьорът спаси живота на момче, което, според близките му, е било пребито в дискотека в Студентски град. Случката се разиграла в ранните часове в сряда сутринта, малко след 4. Пострадалият е Кирил Тодоров на 23 години. Брат му Димитър твърди, че той е бил пребит от охраната на нощното заведение и паднал на земята. Единствено бързата намеса на Кубрат Пулев, който бил в дискотеката по същото време, предотвратила най-страшното.

Кубрат Пулев спаси човешки живот

Кубрат Пулев спаси човешки живот

Кобрата извадил езика му и по този начин спасил живота му. След което пострадалият е бил откаран в болница „Света Анна“. От МВР отказаха да коментират дали става въпрос за побой или за случайно падане, предават от „24 часа“.

Братът на Кирил Димитър твърди, че брат му има три хематома на главата, което е доказателство за побой. Шефката на седмо РПУ потвърди, че действително един от охранителите на заведението е задържан, но срещу него все още няма повдигнати обвинения, тъй като не е сигурно дали носи вина за инцидента.

Доктор Близнаков от болницата, в която е настанен Кирил пък потвърди, че пациентът вече излиза от комата, но състоянието му все още е тежко и за живота му има опасност.

Персоналът на дискотеката, където е станал инцидентът, пък заявиха, че не са наясно какво се е случило.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар