Ирен Онтева удари джакпота

Ирен Онтева удари джакпота
5 (100%) 1 vote

Ирен Онтева удари шестица от тотото

Застаряващата моделка Ирен Онтева отново удари джакпота. Дългокраката красавица, която дари Ицо Сираков със син, отново заби милиардер. Новият й любим е значително по-млад от Стоте манекенки и значително по-богат от него.

С настоящата си половинка нашенката се запознала в Монте Карло. Това е една от любимата дестинации на блондинката. И това е напълно разбираемо. Там се падат най-много богаташи на глава от населението.

Според мълвата новият любим на Ирен Онтева –  Умберто Фабри е луд по нея. Той е от италиански произход и има солиден бизнес в Монте Карло. Умберто притежава и огромна фабрика в Турция, която му носи не малки приходи.

Фамозният италианец е рус, със сини очи. Но според запознати не това са качествата му, които са впечатлили Ирен Онтева. Нашенката е много по-очарова от банковата му сметка, отколкото от външния му вид. Типично по италиански, връзката им е изпълнена с романтика. Италианецът не спира да я обсипва с комплименти и най-вече пред приятелите си. Освен комплиментите той глези любимата си като истински джентълмен със скъпи подаръци.

Ирен Онтева

Ирен Онтева удсри джакпота

От своя страна Ирен Онтева няма нищо против той да я показва на приятелите си и с удоволствие обикаля с него казината в Монте Карло.

За разлика от Умберто, красавицата не паради пред дружките си с новата връзка. Но въпреки това е готова на всичко да не изпусне богатия италианец, пише Хот арена.

Проверка на „Всеки ден“ установи, че новият любим на Ирен Онтева се занимава с бизнес с коли, освен с производството на различни стоки. Той е собственик на луксозна яхта, на която ежедневно се вихрят невиждани купони.

Умерто не е първият италианец, с когото нашенката има връзка. Преди няколко години тя едва не мина под венчилото с негов сънародник, пише „Всеки ден“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар