Калин Врачански във война с Рачков (Вижте как го обиди)

Гласувайте за статията

Калин Врачански сериозно обиди Димитър Рачков

Калин Врачански публично се подигра на колегата си

Калин Врачански е в тиха война с Димитър Рачков. Звездата от „Стъклен дом“ без да иска обиди колегата си при това публично. Това се случи по време на първия лайф на „Като две капки вода“ в понеделник. Когато Врачански в прав текст заяви на водещия, че отдавна не е актьор и се е отдалечил страшно много от театъра.

Калин Врачански засегна Димитър Рачков

Калин Врачански засегна Димитър Рачков

Като дори и зрителите забелязаха, че Рачков се засегна много сериозно от думите на участника. Повече от ясно е, че Калин нямаше никакво намерение да обиди водещия, но без да иска постигна точно това. След изпълнението си на сцената Врачански реши да сподели какво се е случвало зад кулисите като използва жестове, които той и колегите му в театъра често използват преди представленията си.

Съответно всеки, които работи там може да ги разбере. Рачков обаче изобщо не разбра за какво става въпрос и съответно Калин изкоментира, че това е защото се е отдалечил доста от театъра, предават от Hotarena.net.

С което уцели водещия точно по болното място. Публична тайна е, че макар да е много успешен на малкия екран като водещ, бургазлията не може да се гордее с кой знае каква театрална кариера. Докато Врачански, макар да няма много изяви по телевизията, може да се похвали с препълнен график с театрални ангажименти.

А в гилдията говорят за него като за един от най-добрите млади актьори.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар