Скандал: Ето защо Преслава напуска Капките, Маги Халваджиян бесен! (още разкрития)

Скандал: Ето защо Преслава напуска Капките, Маги Халваджиян бесен! (още разкрития)
3.8 (76%) 5 votes

Преслава потънала в земята от срам след чутовния резил на концерта!

Поп фолк дивата Преслава вече дни наред не е на себе си след умопомрачителния резил, който я споходи още по време на първия концерт в „Като две капки вода“. Тогава тя трябваше да имитира големия Фреди Меркюри, но доста повече наподобяваше колегата си бате Милко Калайджиев.

Журито също не се показа милостиво към Преслава и я посече грубо в първите оценки за участниците, а върхът на унижението било, когато самите участници не я удостоиха с окуражителните си точки. С изключение на Орлин Павлов, който остана последен и на практика съжали певицата.

Преслава

Преслава не може да понесе повече унижения, иска да си тръгне от шоуто

Всичко това и фактът, че старата й уговорка с Маги Халваджиян да стане победител в шоуто, няма как да бъде спазена при това положение, накарали Преслава да вземе решение, което вбеси продуцента до краен предел.

А именно – Преслава заявила на Маги Халваджиян, че е готова да върне половината от платената й рекордна сума от 250 000 лева, но да напусне шоуто още след втория концерт на живо. Това обаче не е Къщата на Вип Брадър и никой няма правото си си тръгне току-така, разкриват източници от кухнята на „Като две капки вода“.

Затова и от екипа на Преслава вече обмисляли няколко достоверни варианта за пред зрителите, единият от които бил дори продължителна загуба на гласа и спешно лечение. Другият бил свързан с неотложни ангажименти в чужбина и още една-две идеи, които трябвало да послужат на певицата да се измъкне по терлици от предаването.

„Преслава е адски горда жена. Тя винаги иска да е номер едно и влезе с тази надежда и уговорка. Ама откъде да знае, милата, че хич я няма?! Като видя как се излага, тропна с крак и категорично заяви, че ще намери начин да си тръгне, ако ще и чудо да трябва за това“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Скандал: Ето защо Преслава напуска Капките, Маги Халваджиян бесен! (още разкрития)”

  1. баьо ганди

    мар. 09. 2016

    Една тъпа но горда овца..

  2. news@inisess.bg

    мар. 09. 2016

    тъпа овца

Добавете коментар