Шаш: Елена Кучкова и Любо Ников заедно! (виж какво разкри блондинката)

Шаш: Елена Кучкова и Любо Ников заедно! (виж какво разкри блондинката)
5 (100%) 1 vote

Елена Кучкова заяви, че дори не се е виждала с Ники Михайлов, камо ли да спи с него!

Елена Кучкова и Любо Ников са заедно. Нещо повече – двамата изобщо не са се разделяли. Новината сподели в интервю за популярно столично списание самата плеймейтка, която заяви, че се е смяла с глас на клюките по адрес на двамата.

„Аз и Любомир сме заедно. И не само заедно, а сме неразделни почти през целия ден. Затова и той нито веднъж не ме попита откъде са се родили глупостите за мен и Ники Михайлов. Да, аз се познавам с него, но само сме се виждали бегло. Нито сме чатили, нито сме говорили по телефон, нито сме си уреждали срещи. Какво остава да съм спала с него“, изстреля блондинката с чаровно „Р“ пред списанието.

Елена Кучкова

Елена Кучкова и Любомир Ников никога не се били разделяли, слухът за Ники Михайлов се оказа лъжа

Колкото до брака с Любо Ников, за който толкова упорито се шушукаше, Елена Кучкова заяви, че е почти невъзможно двамата да се оженят. Причината била, че Ников вече веднъж е минавал през венчило и то неуспешно, затова нямал никакво уважение и доверие в брачната институция.

„Аз самата не искам да се женя и да вдигам сватби. Това да се видя в бяла рокля и тем подобни, мога да го направя и във фотосесиите. Но ако все пак някой ден решим и си разменим халките, то със сигурност няма да бъде в България, а в чужбина. И никой няма да научи за това“, убедена е Елена Кучкова.

Тя дори разкри нещо, което шокира мнозина и то е, че с Любомир Ников до момента не живеят под един покрив. Всеки си имал собственото жилище и си давали така необходимата им свобода. Въпреки че действително през по-голямата част от денонощието били заедно – ту в дома на единия, ту в този на другия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар