Неочаквано: Това разкритие за актрисата Ваня Цветкова смая всички!

Неочаквано: Това разкритие за актрисата Ваня Цветкова смая всички!
5 (100%) 1 vote

Ваня Цветкова определено удари кьоравото в Америка!

Актрисата Ваня Цветкова смело може да заяви, че удари кьоравото в страната на неограничените възможности. Благодарение на това, че живя и работи дълги години в САЩ, блондинката успя да хване реформата на Барак Обама и към днешна дата си битува спокойно – безработно, но доволно.

Ваня Цветкова беше уволнена от казиното, където работеше толкова време, заради финансовата криза, която се отрази и на американците. Въпреки това обаче, при съкращението си тя получила пълната си годишна заплата, плюс възможността да се ползва от социални помощи чак до месец ноември тази година.

Ваня Цветкова

Ваня Цветкова успя да хване реформата на Барак Обама и сега си живее охолно, без дори да й се налага да работи

„По закон на човек му се полагат по 2000 долара месечна социална издръжка, а Ваня Цветкова специално взима малко по-малко, около 1400 долара за месец. Това обаче й идва дюшеш заедно с всички заплати, които е получила от работодателя си“, разкриват нейни познати в България.

Припомняме, че Ваня Цветкова направи опит да се върне в страната ни преди няколко години като се снима в култов сериал, а после се цани за жури в „България търси талант“.

След тези два успешни и безспорно добре платени проекта обаче, сушата отново я удари и актрисата потъна в забвение. След кратък размисъл тя решила, че е по-добре да си безработен в Америка, отколкото безработен в България и хвана самолета обратно за страната на Чичо Сам.

Другата причина за завръщането й в Щатите е синът й, без чието присъствие русокосата актриса се чувства като ограбена. Момчето успя да се реализира добре в САЩ и дори майка му да не успее да си намери работа, той е достатъчно финансово подплатен, за да й помага.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар