Заболя я: Преслава получи мръсен удар от най-неочаквания човек!

Заболя я: Преслава получи мръсен удар от най-неочаквания човек!
5 (100%) 1 vote

Преслава не очакваше удар точно от този човек!

Камелия също се нъхъса срещу раздаването на годишните награди на Планета ТВ. Певицата, която отдавна напусна редиците на музикална компания „Пайнер” също е недоволна, че Преслава получи най-желаната статуетка.

Според изпълнителката на „Манастир” добричлийката е взела топ наградата на музикалните награди, само защото е послушна. От ефира певицата призова своите колежки да имат търпение, защото след някоя и друга година Преслава ще се накичи и с приза певица на десетилетието.

Преслава

Преслава е силно обидена от подигравките на Камелия

Устатата чалга дива заяви, че наградите се раздават не за заслуги на певиците и за това, какво са направили през годината, а че са донесли най-много пари на своите шефове.

Поради тази причина след някоя и друга година гласовитката от Добрич може и да получи един от най-престижните ордени у нас „Стара планина”, и нищо чудно да влезе в учебниците по история, редом със светилата Левски и Ботев, иронично я захапа Камелия.

Едновременно тя адмирира бунта на Галена. Според нея това е единствения начин да се даде отпор на шефовета на „Пайнер”, за да разберат, че ако продължават да постъпват така може и да се лишат от доста знакови имена в компанията си.

Камелия не пропусна да подчертае, че много от изпълнителките в димитровградската люпилня за таланти са изказали открито своето мнение и са подкрепили Галена в нейната борба.

Тя изброи и имената на тези свои колежки, които вече са напуснали „Пайнер” именно заради несправедливостите, които се случват там и с които те не се успели да се примирят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар