Топ ясновидецът Роберто Методиев с гореща прогноза за Слави Трифонов

Топ ясновидецът Роберто Методиев с гореща прогноза за Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Според ясновидеца Слави Трифонов ще е най-успешният роден политик

Топ ясновидецът Роберто Методиев направи доста гореща прогноза за Слави Трифонов.

Роберто Методиев прогнозира, че ако шоуменът успее да влезе в политическия живот на страната, ще се случи нещо много интересно. Според топ ясновидеца, Слави Трифонов ще бъде най-добрият политик, който страната ни някога е имала.

Роберто Методиев посочва, че шоуменът носи вибрация да бъде лидер. Със същата тази вибрация е натоварена и примата на родната естрада – Лили Иванова.

Роберто Методиев

Според ясновидеца Слави Трифонов ще е най-успешният роден политик

Ясновидецът е категоричен, че именно този факт стои в основата на неразбирателството помежду им, което не могат да изгладят вече доста години.

Роберто Методиев вещае, че и през настоящата година Слави Трифонов и Лили Иванова няма да успеят да се помирят.
Той обаче твърди, че настоящата година ще е много добра в личен план за шоумена. Тя ще му даде възможността най-накрая да открие правилната си половинка и да сбъдне една от съкровените си мечти – да се задоми.

По отношение на примата на българската естрада Лили Иванова, Роберто Методиев посочва, че й предстои грандиозно събитие, което е свързано с кариерата й, пише ezine.bg.

Припомняме, че само преди няколко дни друг известен ясновидец – Николета Йорданова също направи своите прогнози за тези две известни личности, които обаче доста се различават от пророчествата на Роберто Методиев.
Тя бе категорична, че не вижда щастлива любовна връзка за Слави Трифонов и подчерта, че самият той е в основата на този проблем, тъй като не желае сериозно обвързване.

За Лили Иванова ясновидката пророкува, че възрастта й ще я доведе до много тежка депресия. Тя не изключи вероятността предстоящият голям концерт на примата на родната естрада да е последният й. Николета Йорданова припомни, че през последните няколко години певицата се е подложила на сериозна изолация и контактува само с определен кръг хора.

Прогнозата на кой от двамата ясновидци ще се окаже вярна, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар