Грандиозен скандал разтърси Като две капки вода

Грандиозен скандал разтърси Като две капки вода
5 (100%) 1 vote

И това е само началото, голямото разтърсване тепърва предстои

Култовото шоу Като две капки вода, което тръгна в ефира на Нова тв, бе разтърсено от грандиозен скандал.

От кухнята на Като две капки вода издават, че за пореден път се случва същото – още в началото е ясно кой ще е победителят.
Твърди се, че голямата награда на Като две капки вода ще бъде взета от представител на поп фолк средите. За никого не е тайна, че става въпрос за Преслава.

Като две капки вода

И това е само началото, голямото разтърсване тепърва предстои

В светските и телевизионните среди упорито се носи мълвата, че бъдещият победител в новия сезон на Като две капки вода е най-голямата звезда от селекцията известни личности, които влизат в ролята на музикални величия от световна величина.

Всъщност на продуцентите на Като две капки вода не им остава друга възможност, тъй като другият участник Орлин Павлов отдавна е омръзнал на зрителите. Той се появява вече в няколко риалитита и ги е печелил.
Актьорът Калин Врачански пък едва ли не е потънал в забрава, след като от доста време не се е изявявал на малкия екран. След гастрола му в „Стъклен дом” той сякаш потъна вдън земя. Това кара продуцентите да смятат, че интересът на зрителите към него ще намалее много бързо.

Освен това според тях той едва ли ще успее да спечели повече симпатии от Преслава.
Що се отнася до останалите участници в Като две капки вода – Герасим Георгиев-Геро и Джулия Бочева, зрителите остават с впечатление, че те просто са поставени там за пълнеж.
По всичко личи, че именно те двамата ще са аутсайдерите в този сезон на риалитито, пише Блиц.

В същото време пък Митко Пайнера настоява златната му кокошка Преслава да не се бори за голямата награда в Като две капки вода, тъй като шоуто съвпада с предизборната кампания.
Пайнера отдавна е обещал Преслава за концертите и то не на една, а на няколко партии.
Какво ще стане в крайна сметка, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар