Радина Кърджилова и Деян Донков станаха за резил

Двойката отново успя да привлече вниманието върху себе си
0

Двойката отново успя да привлече вниманието върху себе си

Актьорската двойка Радина Кърджилова и Деян Донков станаха за резил.

Очевидно двамата не изпитват никакви притеснения да си вдигат грандиозни скандали на публични места и да се излагат с цветущите си отношения.
За никого не е тайна, че връзката им не върви по мед и масло, но това вече премина всякакви граници.

Радина Кърджилова
Двойката отново успя да привлече вниманието върху себе си

Хората с чувство за хумор, станали свидетели на поредната излагация на Радина Кърджилова и Деян Донков посочват, че вероятно понякога забравят, че вече не са на сцената.
Очевидци разкриват, че бременната Радина Кърджилова и възлюбеният й Деян Донков си разменяли „любезности” в зоната за бързо хранене на един от столичните молове.

По този начин бъдещите родители Радина Кърджилова и Деян Донков успели да спретнат абсолютно безплатна постановка за всички посетители в мола.
Да, на всяка двойка се случва да си повиши тон, но когато научите какъв е бил поводът за скандала им, ще останете изумени.
Свидетели на излагацията на актьорската двойка разкриват, че всичко това е било за чиния печени картофи.
Може би двамата актьори са огладнели до такава степен, че чак са обезумели…

Отначало всичко помежду им вървяло както си му е редът – бременната Радина Кърджилова седнала на масата, а половинката й се наредил с табла на опашката. Той избрал таратор, шопска салата, пиле с ориз и прословутите печени картофи в масло, които се превърнали в причина за грандиозния скандал.

Щом Деян Донков сервирал обяда на масата, бременната Радина Кърджилова се разкрещяла с пълно гърло, че не искала постни картофи, а пиле с картофи.
За никого не е тайна, че актьорът не е от най-търпеливите и след множеството нацупени физиономии и обвинителни реплики от страна на Радина, нервите му не издържали.

Той не се стърпял и й отвърнал на висок тон „Госпожата с много претенции! Да ходи на опашката тогава!”.
След кратка, но зрелищна разправия Деян Донков се наредил на опашката за втори път, за да изпълни прищевките на половинката си. А тя за „благодарност” изсъскала след него, че е загубеняк, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.