Смъртта на Ваньо Танов не е естествена? (Нови разкрития)

Смъртта на Ваньо Танов не е естествена? (Нови разкрития)
3.7 (74%) 10 votes

Ваньо Танов е отровен, нови съмнения относно смъртта на митническия шеф витаят в медиите

Митничар N 1 Ваньо Танов бил убит. Има нови съмнения, че смъртта му е настъпила не от заболяване. Той бил отровен с мастика, която е любимото му питие. Някой заинтересуван е поставил отровата в алкохолната напитка. Това са последните слухове около внезапната му смърт.Ваньо Танов

Според последната шокираща информация ген. Ваньо Танов е засегнал мафиотски интереси. Успешните му опити да прекъсне контрабандата са нанесли крупни загуби за мафиотски групировки и действащи олигарси.

На Ваньо Танов предстояло да направи нови разкрития за контрабандата с нефтени продукти. От това щели да си изпатят както дребните бандити, така и мощни олигарси замесени в незаконна търговия с петрол.

С неговата смърт се разхлаби капана, в който щяха да попаднат някои от опасните играчи в този печеливш бизнес.Сега спокойно могат да си подсигурят престъпните схеми. Със смъртта на генерала много тайни останаха скрити.

През миналата година шефът на митниците удари наши и турски канали за контрабанда на цигари. С това им нанесе страхотен финансов удар. Те претърпяха загуби за милиони, а защо не и за милиарди. Пострадаха и доста компании търгуващи с контрабанден петрол.

Тези данни допълват съмненията, че смъртта на Танов може да е вследствие на отрова сипана в мастика, пише bradva.bg.Когато са засегнати интереси за много пари версията за убийство не трябва да се изключва, а щателно да се разследва именно в тази посока.

А както казва приятелят на Ваньо Танов професор Радослав Гайдарски генералът е бил напълно здрав. Дори използва известния израз „здрав като бик”. Странното е, че хипертоничната криза не е била овладяна навреме.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Смъртта на Ваньо Танов не е естествена? (Нови разкрития)”

 1. 4уденко

  мар. 10. 2016

  И вие „сте в играта” – чакахте да мине „скоростното” погребение и тогава съобщихте „новината”; а това, че няма съдебно-медицинска експертиза не смеете да коментирате . . .

 2. Румила

  Дек. 25. 2017

  Всеки втори здравомислещ знае,че не е починал от естествена смърт…..😞

 3. Стефан

  мар. 12. 2019

  Що за глупости? Бил отровен с отрова в мастиката. Та мастиката и сама си е отрова. Ген В.Танов бе една от длъжностите които винаги са изложени на риск от похищения.и тези похищения не са болест само на прехода.нека се върнем назад във времето; смъртта на цар Борис трети, мита за смъртта на Г.Димитров,,Андррй Луканов и много други. Въпреки всичко знае се,че най често се случва и естествената смърт в ежедневието било от болести,било от алкохол било от войната по пътищата. Що се кадае само за В.Танов щеше да се констатира ако е имало отрова. Тук отново някой се опитва да прави предизборна политика.

Добавете коментар