Драма в семейството на Леонардо ди Каприо! (виж какво се случи)

Драма в семейството на Леонардо ди Каприо! (виж какво се случи)
5 (100%) 1 vote

Драма в семейството на Леонардо ди Каприо малко след голямото му щастие на Оскарите!

Доведеният брат на Леонардо ди Каприо е в неизвестност.44-годишният Адам Фарар е издирван от ченгетата.

Той трябвало да се явява всеки всеки месец в съда заради дребни кражби. През януари той бе арестуван заедно с настоящата си партньорка Чарити Мур, защото се опитаха да откраднат предмети на стойност около седемстотин паунда.

Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо разстроен от лошата новина, а само наскоро бе толкова щастлив от първия си Оскар до момента

Бившият актьор е наркозависим и непрекъснато попада под ударите на закона. Според близки до фамилията именно брат му е вдъхновил носителя на Оскар да се захване с актьорската професия и много го е подкрепял в началото.

Но след като залитнал трайно по наркотиците, той се отказал от професията си. Леонардо ди Каприо правил няколко пъти да го отърве от порока, но накрая се отказал и двамата почти не поддържат никакъв контакт.

Въпреки това при всеки един арест на брат си, актьора е силно разтревожен, защото на младини двамата са имали силна връзка и много са си помагали.

Не за първи път Адам се забърква в скандали. Доведеният му брат е арестуван не само за притежание на наркотици и злоупотреба с тях, но и заради телефонен тормоз, както и редица други хулигански прояви.

Той отдавна е пристрастен към вредните упойващи вещества и алкохола, а през 2000 година бе задържан в опит да убие тогавашната си приятелка, пак под въздействието на дрогата.

Притеснителното в случая е, че и сегашната му приятелка е зависима от дрогата и също е попадала зад решетките за употреба и разпространение на наркотици.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар