Наско Сираков – джентълмен без прикритие (Снимка)

Гласувайте за статията

Наско Сираков е джентълмен до мозъка на костите си, футболната легенда зарадва Илиана Раева с букет за 8 март

Наско Сираков е истински джентълмен. В това се убедиха потребителите на социалната мрежа.

Половинката на футболният ветеран пусна снимка в мрежата, с която се похвали с красив букета за 8 март, който съпругът й подари. Въпреки, че Наско не е в перфектно здравословно състояние не забрави да поздрави Илиана с женския празник.Илиана Раева с букета за 8 март

Той за пореден път доказа, че е любящ съпруг за пример. Илиана Раева сподели със своите почитатели, че тръгвайки на работа намира в хола красив пролетен букет. Шефката на Федерацията по художествена гимнастика благодари на своето момче и му написа, че го обича.

Наско Сираков още е болницата, където се възстановява от криза на органа на равновесието – вестибуларния апарат. Очаква се звездата от САЩ 94 да премине преглед на ядрено-магнитен резонанс и да се разбере причината за влошеното му здравословно състояние, пише БЛИЦ. Припомняме, че бившият футболист постъпи в болница със съмнения за микро инсулт, но тази диагноза не се потвърди. Предполага се, че заболяването му е свързано с проблеми във вестибуларния апарат. Вирус или инфекция може да са причината за засегнатия орган на равновесието.

Илиана Раева е една щастлива футболна съпруга. Наско и шампионката по художествена гимнастика имат едно изключително щастливо и здраво семейство. Преминали са през редица трудности, но са успели да запазят брака си жив. Противно на разпространеното мнение, че футболните семейства често се разпадат Наско и Илиана доказват, че са верни на българските традиции и държат на тях. Отношенията им са съвсем различни от тези на днешните футболисти и техните половинки.

Илиана Раева благодари на всички, които са се интересували и разтревожили за здравето на съпруга й. Надява се съвсем скоро Сираков да се завърне в къщи възстановен и напълно здрав.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар