Бомба: Виж кой влиза в „София Ден и Нощ“! (+ какво ще се случи с хората в Квартирата)

Бомба: Виж кой влиза в „София Ден и Нощ“! (+ какво ще се случи с хората в Квартирата)
4.5 (90%) 2 votes

Сериалът „София Ден и Нощ“ предлага нови и неочаквани обрати на героите си!

„София Ден и Нощ“ набира все по-голяма популярност сред зрителите. И има защо, тъй като обратите в отношенията между героите стават все повече и все по-интересни.

Безспорно най-неочакваното от публиката, е влизането на известна личност в риалити сериала. Това ще бъде добре познатият ни Драгомир Драганов или Драго Чая, който стартира с ролята на бъдещия шеф на неудачника Коко.

София Ден и Нощ

„София Ден и Нощ“ с още множество неочаквани обрати

Коко ще успее да се уреди с работа при Драго Чая, но каква ще е тя и колко ще издържи на нея, преди да бъде изхвърлен в шутове, предстои да разберем от епизодите от утре до края на седмицата.

Любимката на Квартирата, а и на зрителите – София пък ще изживее истински любовни трепети с мъж, с когото ще се запознае и ще заформи връзка точно в новите серии на „София Ден и Нощ“. Дали Боби ще ревнува, или ще продължи да бъде улисан в блондинката Лили, това също оставяме на идните дни да ни покажат.

Интересен ще е и развоят в отношенията между Рая, Галя и Бранко, който постепенно започна все повече да издава хищните си апетити към чаровната танцьорка и в скоро време ще бъде изритан здраво от приятелката си. А нищо чудно да отнесе и така полагащият му се бой от Дани.

Черешката на тортата тази седмица в „София Ден и Нощ“ обаче ще бъде разкритието, че Симона не е бременна от Дани и е оплела всички в лъжите си, само за да го задържи до себе си. Ученичката ще бъде разбита от гнева на родителите си и явното отвращение на любимия си Дани, който няма да иска повече да я види, дори и на снимка.

Определено в „София Ден и Нощ“ има още много какво да се гледа, затова не го пропускайте от вторник, точно в 22 часа всяка вечер по Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар