Не е за вярване: Истината, която не знаехме за Ицо Хазарта!

Не е за вярване: Истината, която не знаехме за Ицо Хазарта!
5 (100%) 1 vote

Ицо Хазарта шашна всички с това какъв татко е в действителност!

Ицо Хазарта се изфука как се грижел за двете си дъщери. Рапърът имал грижа да ходи на родителска среща на двете си момичета. Малката, която е кръстена с красивото име Лора била още в детската градина.

Там също викали родителите, но пък с нея той нямал никакви проблеми. За Ицо Хазарта родителските срещи са едно много интересно място и той с удоволствие ходел на тях. Ексцентричният певец бил доволен, че има родителска среща още от такава невръстна възраст, за да се знае как вървят децата им и какво правят в момента.

Ицо Хазарта

Ицо Хазарта се оказа прекрасен родител, да не повярва човек

По-голямата му дъщеря е на 12 години. Тя се казва Ади. Ицо Хазарта, който в момента е част от съдийското тяло на „България търси талант“ заяви, че с нея също нямал никакви проблеми. Момичето му се учело добре и учителите били доволни от дисциплината и това, какво показва пред тях.

Все пак децата били различни, поне що се отнася до музикални предпочитания. Малката Лора слушала всичко, което татко й пуска в колата, но най-вече харесвала джаз. Каката обичала песните на Джъстийн Бийбър, Риана и Гери-Никол. За него семейството и участието му в журито е едно предизвикателство, което му доставя безбрежно удоволствие.

Рапърът с удоволствие правел закуска на голямата си дъщеря, защото малката се хранела в детската градина. Аделина, както е цялото име на девойката, обичала сутрин да си хапва кисело мляко със захар и той с удоволствие й го приготвял преди училище.

С майката на Ади създателят на група „Ъпсурд” се разделя през 2006 година, а с Жени слага ново начало. Според нея Ицо Хазарта е добър и търпелив баща, усвоил тънкостите на кулинарията по своя воля.

Затова е наясно с всички софийски магазинчета, където предлагат качествена храна. Колкото и неразговорлив да е на външен вид, толкова обича да разказва на двете си дъщерички надълго и нашироко неща от живота си.

Той иска децата му да растат с необременено съзнание и да не допускат да им се промиват мозъците с простотии. За него най-важното е неговите деца да се научат да мислят сами и да бъдат добри хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар