Съвместното бъдеще на Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева е заложено на карта

Раздори тресат връзката на обичания актьор Ненчо Балабанов и очарователната му половинка Йоанна Драгнева. Скандалите отдавна съпътстват връзката им. Но откакто Ненчо Балабанов стана водещ на Господарите, положението е нетърпимо. Половинката му постоянно вдига скандали. Последната свада между тях буквално подлудила блондинката. Тя крещяла като обезумяла, коментират запознати, пише Хот арена, позовавайки се на "Уикенд".

Приближени до двамата коментират, че причината за скандала не е нищо сериозно. Просто красавицата много го ревнува. Всеки от тях се опитва да налага мнението си и никой не е склонен да прави компромиси. Това е голямата драма във връзката на Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева, убедени са запознати.

Откакто комикът стана водещ, броят на фенките му се увеличи драстично. Любимата му много се дразни от факта, че вниманието на жените към него го ласкае. Ненчо Балабанов не крие, че му харесва да е обект на свалки и обръща внимание на всяка една от фенките си. Той не се свени да флиртува с тях дори пред погледа на блондинката. Постоянните му флиртове я изкарват извън равновесие и ежедневно са повод за скандали между нея и Ненчо Балабанов.

[caption id="attachment_473546" align="alignright" width="300"]Ненчо Балабанов Йоанна Драгнева ревнува безумно Ненчо Балабанов[/caption]

Повод за сериозен скандал даде и едно от последните медийни изказвания на комика. В интервю той заяви, че не желае да говори за личния си живот, тъй като предпочита да се съсредоточи върху по-важни за него неща. Пренебрежителното му отношение към Йоанна Драгнева разпали нов скандал между тях. След казаното от него, изпълнителката не му говорила няколко дни.

Дружките й се надяват и този път сагата й с Ненчо да не приключи с раздяла, защото това ще я съсипе. Йоанна Драгнева преживя изключително тежко първата раздяла с настоящия си любим.