Ива Софиянска изрита Антон (Подробности за раздялата)

Ива Софиянска изрита Антон (Подробности за раздялата)
4 (80%) 1 vote

Брачните отношения  на Ива Софиянска и Антон Божков е пред разпад, битови проблеми тресат семейството

Ива Софиянска била шута на съпруга си. След куп скандали дъщерята на бившия градоначник показала вратата на Антон Божков.

Ива и Антон Божков

Ива и Антон Божков

Уж двамата бяха смятани за перфектното семейство, но вече е факт първата криза в брака на младите родители. Ива и Антон не могат да се разберат по проблемите, които им създават децата Мая и Васил.Става  дума за тяхното отглеждане и възпитание. Според техни познати двамата често си повишавали тон. Коренните различия в отношението си към проблемите на наследниците те изглаждали с люти разправии. Не така станало последният път.

След поредният битов скандал опърничавата Ива показала на Антон вратата. Изгонила го с  тежки думи. В прав текст му заявила, че не иска да го вижда.

Наследникът на най-богатият нашенец  временно напуснал общото жилище. Антон Божков се надявал Ива да се успокои. Да премисли ситуацията и да склони да продължат напред заедно.

Божков-младши не искал да се развежда с щерката на бившия кмет. Той тайно мечтаел в името на децата да изгладят недоразуменията и да скрепят разклатените брачни отношения.

Само, че да не остане с пръст в уста, подозират запознати. Ива Софиянска  е прочута  с чепатия си нрав и разюзданото си поведение. Отдавна са се появили пукнати в брака на звездната двойка. Даже раждането на второто дете не успя да промени щерката на Стефан Софиянски.

Още миналата година се чу, че Ива оставя бебето на бавачки и хуква по купони. Тя обикаля нощните клубове в женска компания и се държи като отвързана, пише Hotarena.net.

Според повечето познати на светската двойка отношенията между Ива и Антон напълно са охладнели. Въпрос на време е да се разделят и то за винаги, предричат те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар