Невероятно, но факт: Отказала само една храна и свалила 60 килограма

Невероятно, но факт: Отказала само една храна и свалила 60 килограма
5 (100%) 1 vote

Невероятно, но факт, британка успя да свали 60 килограма, отказвайки се само от една храна

Невероятно! Девина Бейуотър от Ланкашър е майка на едно дете, а свръхтеглото й е клинично установено, още когато е на 10 години. Тя успяла да загуби половината от теглото си, след като се е отказала от само една храна – сандвичи.
37-годишната домакиня успяла да замени хляба със салата и малко по малко се вталила. Независимо от това, че нейният индекс на телесната маса е 45 и й е била диагностицирана болест на бъбреците, тя отрича да си е правила операция на стомаха, твърдейки, че е загубила повече от 60 кг самата без никаква помощ.

„Знаех, че съм била дебела цял живот, но не знаех, че съм клинично регистрирана като дебела. Спомням си, че теглото ми бе предмет на обсъждане, когато ходих на преглед заради бъбреците, с които имам проблеми, откакто бях бебе. Но когато наскоро видях моя медицински картон много се уплаших“, разказва тя пред“ Daily Mail“.

Тя подчерта, че още като дете постоянно е ядяла храни с високо съдържание на въглехидрати. Хранела със сладкиши и сандвичи, преди родителите й да се върнат вкъщи от работа, а понякога се тъпчела и докато са били у дома.

„Тези навици ги развих още в периода, когато растях. Преди да загубя килограмите, за закуска изядох това, което другите хора ядяха за основно хранене. Наслаждавах се на тестени изделия, хляб, сирена и сандвичи“, разказва тя. Девина има осемгодишен син Оливър, но не той, а един медицински преглед променя живота й. През 2012 г. й е било казано, че трябва да се подложи на трансплантация на бъбреците, но е твърде дебела за операцията. С отказа си от сандвичите Девина загубила половината от теглото си и днес тежи едва 62 кг.

Британка свали повече от 60 килограма, спирайки само с една храна

Британка свали повече от 60 килограма, спирайки само с една храна

„Аз пия доста лекарства заради моите бъбреци, по пет различни вида всеки ден, а имам и подагра, заради което по едно време бях в инвалидна количка. Когато реших да отслабна, това беше постепенен процес. Престанах да ям хляб, но постепенно го изхвърлих от диетата си. Много съм дисциплинирана, затова успях да загубя тегло“, казва тя. Днес Девина яде основно плодове, зеленчуци и приема много малко въглехидрати, благодарение на което се поддържа във форма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Невероятно, но факт: Отказала само една храна и свалила 60 килограма”

  1. Нора Ангелова

    окт. 22. 2020

    Аз за първи път чувам човек да сваля толкова кила за нула време. Звучи ми малко невероятно, но пък кой знае. Зависи от конкретния индекс на телесна маса, защото той е който прави отслабването възможно.

Добавете коментар