Димитър Рачков и Зуека напускат Маги Халваджиян?

Димитър Рачков и Зуека напускат Маги Халваджиян?
5 (100%) 3 votes

Двамата актьори се чувстват много огорчени

Усилено се носи мълвата, че Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека ще напуснат Маги Халваджиян.

Причината за гнева на Димитър Рачков и Зуека е, че са обидени на продуцента си поради факта, че Преслава ще получи много по-голям хонорар за участието си в шоуто, отколкото те двамата.
Димитър Рачков не може да повярва, че Магърдич Халваджиян е готов да брои толкова висока цена само и само Преслава да участва в „Като две капки вода”.

Димитър Рачков

Двамата актьори се чувстват много огорчени

За двамата актьори ситуацията е изключително унизителна и те са сериозно обидени на продуцента си.
Те не могат да повярват, че Маги Халваджиян дава луди пари на Преслава, а на тях двамата, които са му верни от години хвърля някаква мизерна заплата.
От кухнята на шоуто издават, че ако трябва да се сравняват заплатите на Димитър Рачков и Зуека с хонорара на Преслава, то техните възнаграждения спокойно могат да бъдат наречени мизерни.

Димитър Рачков обаче е намерил своя начин да си върне за унижението, на което го е подложил Маги Халваджиян. Той не пропуска да спомене в ефир, че е крайно време продуцентът да му увеличи заплатата.
Халваджиян обаче няма никакви такива намерения. Той смята, че заплащането на Димитър Рачков и Зуека е предостатъчно, за да живеят охолно. Освен това продуцентът няма никакви намерения да удовлетвори молбите им за напускане.

Той пък на свой ред се гневи, че никой досега не се е оплаквал от парите, които получава. Така и не става ясно защо Маги Халваджиян е сметнал, че може да даде такъв тлъст хонорар на Преслава. Димитър Рачков и колегата му недоволстват, че именно те са хората, които изнасят цялата тежест на предаването на гърба си, а чалгаджийката ще прибере луди пари за нещо, което така или иначе си го може.

Очевидно Маги Халваджиян не проумява, че голяма част от зрителите са приковали погледи в предаването именно заради Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, а не заради Преслава, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар