Благой Георгиев се забърка в нов скандал

Благой Георгиев се забърка в нов скандал
5 (100%) 1 vote

Футболистът напоследък забърка името си в редица скандали

Напоследък футболистът Благой Георгиев сякаш не пропуска да се забърква в скандали.

Твърди се, че Благой Георгиев е отмъкнал под носа гаджето на Фики Стораро. Твърди се, че именно тя стои в основата на раздялата му с Есмер Омерова, която чака дете от него.
Всъщност това не е нищо ново за футболиста. Той не за пръв път зарязва половинката си.

Благой Георгиев

Футболистът напоследък забърка името си в редица скандали

В последно време в светските среди усилено се носи мълвата, че красавицата Силвия Теодосиева е новата изгора до Благой Георгиев. Името й нашумя, след като стана лице на модния бранд Мегз – еквивалент на Victoria Secret`s. Преди броени дни тя успя да грабне и короната на конкурса Lady Bulgaria. Точно от тогава датира и връзката й с Благой Георгиев, твърдят запознати.

Преди няколко дни красавицата отпразнува 24-я си рожден ден в едно от известните столични заведения. Разбира се, купонът бе на ниво, а рожденичката получи цял куп подаръци, кой от кой по-хубав.
Запознати издават, че по време на купона за Силвия Теодосиева бил доставен и огромен букет от тайнствен обожател. Съмненията са, че цветята са били изпратени от Благой Георгиев.

Всъщност някои смятат, че не е изключено букетът за красавицата да е бил изпратен и от бившия й приятел. Малцина знаят, че бившият й приятел е не кой да е друг, а фолк звездата Фики Стораро. Той дори засне изгората си в сърцераздирателната балада „Душа”.

Изпълнителят не могъл да присъства на партито за рождения ден на Силвия Теодосиева заради служебни ангажименти – традиционните награди на Пайнер, които се проведоха по същото време.
Близки приятели на Теодосиева и Фики Стораро издават, че двамата са успели да запазят много близки и приятелски отношения въпреки раздялата.
Очакванията бяха тя да присъства на рождения му ден, но така и не става ясно дали са се сбъднали, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар