Лора Крумова ще си търси правата в съда

Лора Крумова ще си търси правата в съда
5 (100%) 1 vote

Тв водещата е бясна на колежка от конкурентна медия

Водещата на предаването „Комбина” по Нова тв – Лора Крумова възнамерява да си търси правата в съда.

Тя се е жалвала пред медийния регулатор, че репортерите на предаването „Папараци” са я снимали заедно с детето й, което е напълно незаконно.
Лора Крумова е бясна от случилото се и възнамерява да си потърси правата в съда.
Журналистката се е заканила, че ще съди Николета Лозанова до дупка.

Лора Крумова

Тв водещата е бясна на колежка от конкурентна медия

Гневът на Лора Крумова е породен от факта, че неотдавна предаването на Николета Лозанова излъчи видеоматериал, в който бяха заснети тя и детето й.
От кадрите, излъчени от папарашкото предаване става ясно, че водещата на „Комбина” нарушава правилата за движение по пътищата. Тя паркира автомобила си на тротоар като по този начин възпрепятства движението на пешеходците.

Според Николета Лозанова обаче гнева на Лора Крумова е породен по-скоро от факта, че са я хванали в крачка, а не от това, че са хванали в кадър и детето й.
Водещата на предаването „Комбина” е подала жалба до СЕМ заради случая, в която посочва, че е била заснета заедно с детето й, без нейно съгласие, което нарушава гражданските й права. Освен това заснемането на детето го подлага на риск, била категорична тя.

Проверката извършена от медийния регулатор е установила, че жалбата на Лора Крумова срещу предаването „Папараци” е неснователна, тъй като те са скрили лицето на детето. Освен това е неоспорим факт, че журналистката извършва нарушение с автомобила си.
Според юристите на СЕМ, които умували повече от седмица по случая, няма основание да бъде наложена санкция на предаването на Николета Лозанова.

В случай, че видеоматериалът установява нарушение (както в случая), законът разрешава да се навлезе в личното пространство на дадена личност.
Още повече Лора Крумова е публична личност, а снимките са направени на улицата, а не в личния й имот, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар