Наследникът на Аня Пенчева заби супер мацка (Снимки)

Гласувайте за статията

Синът на Аня Пенчева Ангел Караньотов свали Ива Русинова, най-знойната сред автомобилните състезателки

Порасналият Ачо на Аня Пенчева се хвали със супер гадже. Най-желаният сред столичните ергени отскоро има връзка с Ива Русинова. Известна e като „кралицата на дрифта“.Ачо и Ива

Двамата млади Ива и Ачо са се запознали покрай общата им любов към моторните спортове. И двамата са страстни любители на високите скорости. Ангел Караньотов е четирикратен шампион по мотоциклетизъм. Половинката му Ива е една от младите надежди на автомобилния ни спорт.

Красивата Русинова до скоро бе обвързана. Тя имаше интимна връзка с Калин Бенчев също автомобилен състезател. Преди няколко месеца сложихa край на отношенията си.

Ангел Караньотов е имал афери не с една или две родни хубавици. За негови гаджета бяха спрягани две гимнастики. Най-напред Стела Георгиева, а после Вили Стоянова. Само, че нито едната, нито другата успяха да се задържат дълго с него.

Младата надежда на автомобилния спорт Ива Русинова била одобрена от семейството на Ачо. Бащата Ивайло Караньотов бил щастлив от избора на сина си. Мака му Аня Пенчева, която е известна със строгия си нрав също била склонна да приеме с удоволствие новата си кандидат снаха.

Всеизвестен факт е, че Ачо високо цени мнението на своята любима майка и ако тя не хареса някое от неговите гаджета не след дълго спортистът се разделя с него.

Освен от родителското тяло Ива Русинова била харесана от всичките останали членове на семейството. Най-вече допаднала на двете сестри на Ангел. Карина и Петя Дикова били възхитени от новото гадже на по-малкия си брат, пише Hotarena.net.

Ива Русинова споделя, че връзката й с Ангел Караньотов се гради на взаимната им любов, а не на пари и слава. Състезателката признава, че нито пари и липсват, нито известност.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар