Бомба: Тази фатална красавица скара Благой Георгиев и Фики! (и разби сърцето на Есмер)

Бомба: Тази фатална красавица скара Благой Георгиев и Фики! (и разби сърцето на Есмер)
5 (100%) 1 vote

Тази млада дама е причината Благой Георгиев и Фики Стораро да са на нож!

Името й е Силвия Теодосиева и снощи навърши 24 години. Това момиче, което се прочу като един от най-търсените модели, а наскоро грабна и короната в престижен конкурс, се превърна в ябълката на раздора за Фики Стораро и Благой Георгиев.

Припомняме, че Благой Георгиев само преди дни беше засечен да се натиска със Силвия Теодосиева в столично нощно заведение, докато бременната му жена Есмер Омерова си седеше сама в Русия и ронеше сълзи като изоставена мома.

Благой Георгиев

Силвия Теодосиева развали дослука между Фики и Благой Георгиев

Оказа се обаче, че Силвия и забежката й с Благой Георгиев не е разтуптяла само сърцето на Есмер Омерова, но и на певеца Фики Стораро. Защото Силвия е именно бившото гадже на вървежния чалга изпълнител. Двамата бяха заедно няколко месеца, но според близки до Фики, той още не можел да забрави прелестите на Силвето и точил зъби да си върне обратно.

Новината, че тя е правила джиджи-биджи с Благой Георгиев обаче вбесила до краен предел сина на Тони Стораро. Още повече, че на рождения й ден вчера, Силвия получи този огромен букет именно от Джизъса.

Кой знае как ще се развият нещата и към днешна дата, когато пък рожденикът е Фики Стораро. Снощи той не успя да уважи купона на Силвия Теодосиева заради връчването на наградите на Планета ТВ, но за тази нощ е приготвил адско парти.

Остава само да почакаме и да видим дали Силвия е една от поканените на тържеството или е считана за персона нон грата заради лиготиите си с Благой Георгиев.

„По-добре да се върне при Фики обаче, защото Джизъса не е бил и няма да бъде верен на никоя, още повече сега, когато чака и третото си дете от Есмер Омерова“, шушукат из столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар