Страшен удар за Райна: Македонката е в ступор от шока! (подробности)

Страшен удар за Райна: Македонката е в ступор от шока! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Райна живот си живееше, но ето, че й поднесоха жестока изненада!

Пилето на чалгата – македонското девойче Райна живот си живееше, пътувайки из различни и доста екзотични дестинации по света. Бившата на Коцето пет пари не даваше какво се говори и пише за нея в родината, отдадена да си вее байрака и да публикува снимки от пътешествията си.

Е, може да си го позволи момичето – поне засега. Защото тези дни й сервираха новина, която я свари напълно неподготвена и я хвърли в страшен шок. А именно, че Митко Пайнера е решил да се лиши от услугите й в компанията си.

Райна

Райна е заплашена с изгонване от Пайнер, което ще я хвърли на дъното на безпаричието

Вестта, че Райна ще бъде прокудена от Пайнер, стресна и феновете й, които ако трябва да бъдем честни, стават все по-малобройни. А причината е същата, поради която мястото на певицата при работодателя й изстива.

„Райна става все по-несериозна и Митко Димитров нищо не печели от нея. На практика тя вече нито работи, нито ходи по участия, да не говорим за концертни изяви. Многократно е отказвала покани за участия в нощни клубове и собствениците им вече не я търсят. Това, което прави, е да си гледа живота, но за Пайнер така не става“, разкриха близки на Райна от поп фолк гилдията.

Решението на Митко Пайнера силно притеснило певицата, тъй като Райна няма богат приятел или съпруг като повечето си колежки и парите, които лично препечелва, й гарантират хубавия и охолен живот.

В случай, че я натирят от Пайнер обаче, Пилето не само ще трябва да забрави екзотичните си пътешествия, но и дори да се откаже от живота в столицата. И нищо чудно да бъде принудена да се върне в Сандански с подвита опашка, вещаят източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар