Мегаскандал: Галена направи немислимото срещу Пайнер!

Мегаскандал: Галена направи немислимото срещу Пайнер!
5 (100%) 1 vote

Галена направи това, което никой досега не си беше позволявал!

Раздаването на наградите на Планета ТВ снощи се оказа пълно фиаско. С право Митко Пайнера до самия старта на събитието не даваше никаква информация и гласност как ще протече. Защото шефът на димитровградската люпилня на чалга певици се оказа от няколко стола, та на земята.

Една от най-обичаните певици Галена снощи бойкотира наградите. Препъни камъкът се оказа Преслава. Добричлийката отново стана „Певица на годината”. Призът й се връчва за седми пореден път, а това няма как да не взриви колежката й.

Галена

Галена се закани и изпълни заканата си, Пайнер се тресе

Поп фолк дивата от Смядово не дойде на връчването на снощните статуетки, въпреки че е номинирана в много категории и обра купчина награди. Тя е обявена за „Идол за 2015 година”, „Артистично присъствие във видеоклип”,”Оригинално присъствие на сцената” и още куп награди.

Тя обаче не отиде да си вземе статуетките и според слуховете е обидена заради тази явна несправедливост. Съпругата на вафления бос само недвусмислено написа на страницата си в социалната мрежа, че е жива и здрава, като поздравява феновете си, с което недвусмислено показа реакцията си за снощното събитие.

Феновете й също изригнаха срещу това Преслава за пореден път да взема тази престижна награда. Те са категорични, че я заслужава тяхната любимка Галена, защото има много нови хитове и е най-желана на участия.

Според някои предположния решението на Галена да бойкотира наградите е било известно на шефовете й още преди и затова те се презастраховали.

Галена трябваше да изпее няколко песни. Но след като кралиците на музикалната фирма Камелия и Андреа вече не са част от компанията, Митко Пайнера заложил грандиозен спектакъл да направят Галена и Малина.

Но и двете певици демонстрираха обида и огорчение, и не дойдоха на концерта на „Пайнер”, за да си вземат статуетките и сътворят шоу.

Певицата с ангелския глас Глория също не присъства на мегаспектакъла и отсвири наградите.

Желанието на шефа на „Пайнер” да лансира само едни и същи певици му докарал този пълен провал при раздаването на чалга Оскарите снощи. Галена е и с най-много верни фенове от всички останали певици.

Фактът, че от компанията за знаели, че певиците ще правят бойкот било и решението им наградите по Планета ТВ да не се излъчват на живо. Освен това Галин изпя балада, която по правило е женско изпълнение и се пада винаги на Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар