Дарина Павлова се оръси луди пари за разкрасяване

Дарина Павлова се оръси луди пари за разкрасяване
5 (100%) 1 vote

Госпожа Мулти е избрала да си направи процедурата в Дубай

Напоследък Дарина Павлова не прилича на себе си.

Вдовицата на Илия Павлов се оръси луди пари за поредното разкрасяване. За нейно огромно съжаление обаче се е получила някаква алергична реакция, заради която лицето й е толкова подпухнало, че прилича на балон, който е надут до пръсване.

Дарина Павлова искрено се надява това неудобство да е само временно. Тя е направила поредната пластична корекция на лицето си.

Дарина Павлова

Госпожа Мулти е избрала да си направи процедурата в Дубай

Според близки до Дарина Павлова, интервенцията е направена в Дубай и въпреки че е била нещо съвсем дребно, не й е изляза никак евтино.
В обкръжението на Мадам Мулти се носи мълвата, че въпросната хирургическа намеса й е струвала пет хиляди долара.

Всъщност тази сума е смешна за Дарина Павлова, тъй че тя не се поколебала дори и за миг да се подложи на интервенцията, след като научила колко ще й коства.
От няколко дни насам вдовицата на Илия Павлов е в Лос Анджелис. Тя дори успя да се уреди като специален гост на звездната церемония по връчването на „Оскар”-ите. Според запознати, Дарина Павлова е присъствала на събитието покрай връзките си с екшън звездите Мел Гибсън, Силвестър Сталоун и Антонио Бандерас.

За никого не е тайна, че през последните няколко години Дарина Павлова прави напъни да влезе във филмовата индустрия и то в ролята на продуцент.
Именно поради тази причина тя се чувства длъжна да присъства на всякакви прояви от подобен род, вероятно с надеждата някой да я забележи и да повярва в нея.

Дарина Павлова не пропусна да се щракне с едно от светилата на световното кино – известният филмов композитор Енио Мориконе. Тя веднага разпространи снимката в социалната мрежа и не можа да скрие гордостта си от факта, че се е снимала с култовия композитор.
Твърди се, че българката положила доста усилия, за да влезе във форма за „Оскар”-ите, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар