Война: Тоника извади наяве кирливите си ризи!

Война: Тоника извади наяве кирливите си ризи!
5 (100%) 1 vote

Тоника отново се хванаха за косите, хвърчат обиди и клевети!

Ожесточена война се води в различните фракции на „Тоника”. Бившите и настоящите членове на голямото семейство на Стефан Диомов уж си бяха простили за пред хората, но това не се оказа истина. Скритата и студена война продължава да тлее, и да пръска опасни искри наоколо.

Двете формации на прословутата музикална група продължават да се мразят и да водят битки помежду си, вече и на сцената, като доказват кой е по-можещ и известен.

Тоника

Тоника така и не успяха да станат едно цяло след толкова години заедно

От едната страна на бариерата по традиция е Ева. Вдовицата на Гого така и не успя да се разбере нито с колегите си, нито със Стефан Диомов. От другата страна в лагера се намират Стефан Диомов и Ваня Костова, начело.

Ева обаче успя да приласкае в своя лагер Краси Гюлмезов и неговата съпруга Вили, които бяха в бившата група „Домино”. Сега тримата създадоха „Тоника Домини”.

Противниковата група събра в едно всички бивши членове на група „Тоника СВ”. След дълги години битки, кратко примирие, уж стопяване на ледовете, отново се започна яростна битка между двете фракции на групите.

Особено ожесточена тя стана, след като се разбра, че старата „Тоника” ще пее с италианските легенди Ал Бано и Румина Пуаър в зала „Арена Армеец”. Ева буквално изтрещяла от злоба и завист, че противниковата група, а не нейната, ще бъде подгряващата група на италианските звезди, на концерта им през декември миналата година.

Тя така и не разбрала нейната група с какво е по-лоша от противниковата. Затова амбициозната Ева готви мощен контраудар. Певицата също ще прави концерт, през април в зала „Арена Армеец”. И той ще бъде съвместен с италиански колоси на музикалното поприще.

Заедно с нейната група „Тоника Домини” там ще пее легендарния Рики е Повери. И дори е постигнала нещо повече от колегите си, като ги е затапила подобаващо. Тя и групата й няма да са подгряващ състав на певците от Ботуша, а ще бъдат равностойни участници в спектакъла.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар