Проф. Божидар Димитров оплю Слави Трифонов

Проф. Божидар Димитров оплю Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Според него шоуменът ще претърпи пълен крах с референдума

Историкът проф. Божидар Димитров оплю шоумена Слави Трифонов.

Божидар Димитров посочи, че ако той бе на мястото на Слави Трифонов и тръгва да прави партия, в никакъв случай няма да печели рейтинг с песни, а би заложил на важните политически въпроси.

Според него Слави Трифонов се опитва да постигне промяна в политическата система на страната, използвайки като инструмент един доста екзотичен референдум.

Божидар Димитров

Според Божидар Димитров шоуменът ще претърпи пълен крах с референдума

Историкът е категоричен, че веднага си проличава колко губи страната ни от това, че все още нямаме училище за политици, каквото има във всички нормални и цивилизовани страни.

При нас сякаш всички смятат политиката за много лесно нещо и немалко телевизионери решиха, че могат да се хвърлят в нея. Такъв бе и случаят с Николай Бареков, който от журналист стана политик.
При нас за съжаление подобна трансформация все още се случва лесно, но на Запад не може да се мине току-така в политиката, посочи Божидар Димитров.

Той е категоричен, че шоуменът Слави Трифонов може да е много успешен като такъв, но не разбира почти нищо от политика. Божидар Димитров посочи, че това си личи от шестте въпроса за референдум, които са с различна степен на обществено значение.
Историкът не крие, че той самият би гласувал за два от тези въпроси, но за останалите четири – не и допълни, че пред същата дилема ще бъдат изправени и останалите избиратели.

Божидар Димитров подкрепя намаляването на броя на народните представители, но припомни, че мажоритарният вот бе отхвърлен именно от депутатите, а не от избирателите и от държавния глава.
Историкът определи останалите четири въпроса от референдума на Слави Трифонов като пълна безсмислица.

Той недоумява що за глупост е предложението да се гласува за районен инспектор.
Божидар Димитров посочва, че по този начин би могло да бъде избран най-големият бандит в махалата, който ще може да си позволи да купи избирателите. В заключение историкът прогнозира пълен крах на референдума на Слави Трифонов. Според него шоуменът ще „изяде” парите на онези, които го подкрепят и в крайна сметка няма да промени нищо, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар