Вижте наследника на Николай Бареков и Мария Календерска (Фото)

Николай Бареков показа сина си
0

Николай Бареков показа сина си от Мария Календерска

Николай Бареков за първи път показа публично малкия си син

Николай Бареков показа сина си от Мария Календерска! Евродепутатът до момента държеше малкия си син далеч от вниманието на медиите и журналистите, затова решението му да разпространи снимка на малкия Александър предизвика сериозна изненада.

Николай Бареков показа сина си
Николай Бареков показа сина си

На снимката малчуганът е в ски екип, а кадърът е заснет по време на един от ски уикендите на родителите му. Прави впечатление, че Александър поразително прилича на татко си. Който закачливо го нарича Александър Велики, на името на владетеля.

Бареков не крие, че е особено близък с малчугана и прекарва всяка свободна минута с него. Това лято синът му трябва да стане на две годинки, а родителите му са категорични, че ще продължат да правят всичко възможно, за да го задържат встрани от прекомерното медийно внимание.

Двамата се стараят да възпитат у сина си любов към спорта и затова от сега го водят с тях по ски пистите, макар той все още да не може да се спуска.

Малчуганът е втори син за Бареков, който вече има един пораснал наследник от първата си съпруга Евгения – Николай. Въпреки развода им, бившият журналист не спира да се вижда редовно и с него, предават от Hotarena.net.

Като прекараха голяма част от коледните празници заедно, издават близките на Бареков.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.