Леонардо ди Каприо се сдуха тотално

0

Актьорът разочарова почитателите си с тази изцепка

Световноизвестният актьор Леонардо ди Каприо се сдуха тотално.

Докато милионите му фенове по цял свят ликуваха, че най-накрая е бил удостоен със заветната статуетка „Оскар”, той отпразнува събитието обкръжен от колеги в един от лъскавите ресторанти на Лос Анджелис.

Запознати разкриват, че Леонардо ди Каприо бил толкова щастлив от получения „Оскар”, а и купонът протекъл толкова бурно, че на тръгване сутринта за малко да забрави статуетката.
За случката разказаха папараци, които били на бойна нога покрай събитието.

Леонардо ди Каприо
Актьорът разочарова почитателите си с тази изцепка

Фотографите, които никога не спят дори успели да заснемат как Леонардо ди Каприо излиза от заведението в компания на приятели, сяда в лимузината си, която почти тръгва, когато мениджърът на заведението излетява като тапа отвътре, държейки заветния „Оскар” в ръка.

Папараците не пропускат да отбележат, че Леонардо ди Каприо, който не пропусна възможност да се изяви като отявлен защитник на природата, е пушил пури през цялото време на купона.
На влизане в лимузината пък вместо първия си „Оскар”, в ръката си държал бутилка с алкохол, отбелязва TMZ.

Високосният 29 февруари ще остане като една от най-паметните дати в кариерата на Леонардо ди Каприо, тъй като най-накрая успя да спечели заветния „Оскар”.
Той получи филмовата награда за главната мъжка роля в лентата „Завръщането”.

И докато за Леонардо ди Каприо тазгодишните „Оскар”-и ще останат като паметна дата в календара му, то организаторите на събитието претърпяха исторически крах. Оказва се, че през последните осем години, тази година церемонията по връчването на филмовите награди е била гледана от рекордно малък брой зрители.

За сметка на това събитието е отбелязало рекорден рейтинг за последните 15 години през 2014 година, когато церемонията бе водена от Елън Де Дженерис.
Данните за рекордния спад на зрителския интерес на тазгодишните „Оскари” бяха съобщени от изданието Deadline. Според информацията, която бе изнесена, неделната церемония е успяла да събере пред екраните едва 34.3 млн. зрители, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.