Хороскоп за 2 март, сряда

Хороскоп за 2 март, сряда
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овенне пренебрегвайте любовта
Денят е печеливш, но има и доста задачи за разрешаване. Изглежда повечето от вас са съсредоточени върху придобивките и работата. Звездите обаче предупреждават, че сега е по-важно да преосмислите личния си живот. Не е изключено да се наложи да направите труден избор от любовен характер. Склонни сте да допуснете грешка, ако материалните ви интереси надделеят – предупреждава астроложката Боряна Делчева в хороскопа си за днес.

Телецпазете се от грешки
Главното днес е да сте въздържани и много старателни в работата си. Не се предавайте пред трудностите, но и не придавайте излишно голям приоритет на работата си за сметка на любовта. Поведението ви е неуместно както в личен план, така и в делово отношение. Застрашени сте от допускане на грешки в работата си. За да ви потръгнат делата, първо внесете подобрения в личния си живот.

Близнаци късмет в работата
И при вас се наблюдават трансформации от лично естество, необходимо е да проявите търпение и великодушие. Действително не е изключено някои да се почувстват лично огорчени днес, но не бива да влагат излишни емоции. Ако се ориентирате към срещи с приятели или се отдадете на работата си, ще се радвате на добро развитие и успокоение.

Ракхубава промяна
Сряда се характеризира с позитивна промяна, която се отнася до личния живот, но ще се отрази благотворно и върху деловото развитие. Впрочем на първо време няма да ви е лесно, тъй като са възможни неприятности с любовния или брачния партньор. Във всички случаи обаче тенденцията е хубава. За някои – важно и плодоносно пътуване.

Лъвсемейни проблеми
Заради таланта ви и въобще заслугите ви, е възможно да се сблъскате със завист и огорчение от чужда страна. Не придавайте излишно голямо значение на явления от такъв характер, още повече че в последствие отношенията ще се изгладят. Емоционалната ви неустойчивост се дължи на семейни проблеми.

Деваизбягвайте самотата
Днес вие се проявявате твърде алтруистично, но нищо чудно да ви се откликне с неблагодарност. Възможно е да промените възгледите си и мнението си за определени хора. Относно любовния ви живот също са валидни неприятности, изглежда мнозина от вас ще се чувстват самотни. Най-добре е да си позволите малко почивка и да потърсите компанията на истинските приятели.

zodii-166Везнивнимавайте в работата си
И за вас се очертава напрегнат ден особено по отношение на работата ви. Изпъкват промени, които изискват някои разяснения, известно изчакване. Надали ще постигнете целите си, ако се опитвате изкуствено да ускорявате хода на събитията. Дори може да се наложи да се примирите с някои обстоятелства.

Скорпионзадават се неприятности, пазете се от преумора
Сряда не е особено хубава, имайки предвид емоционалното ви състояние и някои проблеми от любовен характер. Мнозина от знака ще се чувстват объркани, а не е изключена и психическа преумора. Най-добре е да се отдадете на работата си, в професионален аспект ще ви върви. За някои се предвижда успешно взимане на изпит, за други – влиятелни протекции, а трета част от вас е възможно да получат пари.

Стрелецочаква ви напредък
В добра кондиция сте, нарастват възможностите, подобрява се самочувствието ви, но не бива да се главозамайвате от успеха си. Мнозина от вас ще свършат полезна работа днес, ще се почувстват удовлетворени и успокоени. В личния живот обстоятелствата са хармонични, а някои от вас ще се радват на допълнителни приходи от страна на брачния партньор.

Козирогприятни новини
Сряда идва с хубави новини вкъщи. Звездите определят разясняване на взаимоотношения, въпреки че не сте предпазени от полемика по съответната тема. Предвижда се успех и напредък в професионалната дейност, като не на последно място са и придобивките. Важното е само да внимавате относно допускане на грешки.

Водолейвъзможни са придобивки
Денят ще бъде по-добър във всяко отношение, ако сте инициативни, предприемчиви и борбени. Ще се радвате и на приходи, ако не отстъпвате от позициите си. Сега смелите действия са по-доходоносни от изчакването. Бъдете по-конкретни в изказа си, не бива да отлагате разрешаването на възникнали задачи. Имате сили да се справите с всичко – дава кураж в хороскопа си Боряна Делчева.

Рибижънете успехи
Сряда е успешна за работата ви и много ползотворна за пътуващите от знака. В добри позиции сте и може да си извоювате желано място в професионалната йерархия. С лекота ще преодолеете препятствията днес, ще подобрите и взаимоотношенията си с колеги и шефове. Наблюдават се и благоприятни възможности за придобивки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар