Истината за уволнението на Наталия Симеонова

Гласувайте за статията

Динената кора на добрата фея е била подложена от бивша манекенка

Най-накрая лъсна истинската причина за уволнението на Наталия Симеонова от Би Ти Ви.

Оказва се, че Наталия Симеонова си е тръгнала от Би Ти Ви, тъй като друга известна личност й е подляла вода. Става въпрос за бившата манекенка Мария Силвестър, която я подхлъзнала на динена кора за новото предаване на медията „Бригада Нов дом“.

Макар Мария Силвестър да изглежда като човек, който е много над нещата, тя доказа недвусмислено, че е готова да мине и през трупове, за да се добере до мястото на водеща в новото риалити.

Наталия Симеонова

Динената кора на добрата фея е била подложена от бивша манекенка

Първата потърпевша от цялата тази ситуация бе Наталия Симеонова, която според предварителните планове трябваше да води предаването.
Из коридорите на Би Ти Ви се носи мълвата, че именно Мария Силвестър е причината Наталия Симеонова да остане без работа.

За никого не е тайна, че в последно време Наталия Симеонова натрупа доста килограми. Очевидно именно този факт й е изиграл лоша шега, след като първоначално била поканена за водеща на новото риалити, но по-късно я освободили заради дългокраката бивша манекенка.
Е, безспорно, атрактивно изглеждащите винаги са били с едни гърди напред пред останалите. Доказателство за това е и случката с Наталия Симеонова.

От кухнята на новото предаване издават, че то ще е нещо като строителен вариант на предаването на Наталия Симеонова – „Предай нататък”.
В новото риалити на Би Ти Ви ще се правят ремонти на хора в неравностойно положение, които са с увреждания или се грижат за болни хора.
И в новата поредица социалната тема ще върви редом с ремонтните дейности, които ще се извършват напълно благотворително.

Новото предаване стартира на 10 март от 21.30 ч. по Би Ти Ви, а първият сезон ще е с продължителност шест епизода.
Зрителите на медията ще лягат и ще стават с Мария Силвестър и няма да има свободен ден, в който да не е на екран, тъй като освен в новото предаване, ще я гледат и в „България търси талант”, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар