Петя Дикова взриви ефира на Би Ти Ви

Петя Дикова взриви ефира на Би Ти Ви
5 (100%) 1 vote

Водещата на Cool…T достави огромно щастие на зрителите

Водещата на предаването Cool…T – Петя Дикова успя да взриви ефира на Би Ти Ви по особено интересен начин.

Наследницата на журналиста Сашо Диков и актрисата Аня Пенчева предизвика истински фурор сред представителите на силния пол. Тя успя с лекота да изчерви ефира и да докаже за пореден път, че крушата не пада по-далече от дървото.

Водещата на съботното предаване Cool…T по Би Ти Ви – Петя Дикова се появи без сутиен. За никого не е тайна, че потомствената телевизионерка не е от тези, които нямат какво да покажат. Освен това на по-любопитните зрители и то най-вече на тези от мъжки пол, силното осветление в студиото им бе от огромна полза. Именно благодарение на него те успяха да забележат и най-малките детайли.

Петя Дикова

Водещата на Cool…T достави огромно щастие на зрителите

Зрителите не само видяха формата на бюста на Петя Дикова, а дори имаха късмета да зърнат и зърната й, тъй като блузката й бе достатъчно тънка, за да успее да ги скрие под напора на силните прожектори в студиото.
Освен това за капак на всичко, Петя Дикова се беше постарала да се издокара с доста щедро деколте.

Разбира се всичко това не можа да остане скрито за почитателите на женските форми, които вместо да я критикуват, я насърчиха с думите: „Браво, Петя! Само така!”.
Не такава бе реакцията на дамите до тях, които останаха възмутени от начина, по който тв водещите започнаха да се появяват напоследък в ефир.

Въпреки това мнозина от почитателите на наследницата на Аня Пенчева останаха повече от доволни и дори бяха на седмото небе от щастие, че са успели да си оплакнат очите с нещо, до което няма да имат възможност да се докоснеш. Макар да определят ситуацията като да ближеш мед през буркан, те все пак не крият, че са останали доволни от видяното.

По-голяма част от зрителите на Cool…T са категорични, че би било добре занапред Петя Дикова да подбира по-внимателно тоалетите си и да не се превръща в копие на Николета Лозанова, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар