Мария Игнатова претърпя пълно фиаско

Мария Игнатова претърпя пълно фиаско
5 (100%) 1 vote

Водещата и до днес пази горчив спомен

Половинката на Димитър Рачков – Мария Игнатова претърпя пълно фиаско.

Заради случка от миналото, Мария Игнатова и днес изпитва потрес само при мисълта, че трябва да излезе на сцената.
Половинката на Димитър Рачков проговори за един от най-големите гафове в кариерата си, който и до днес й държи влага.

Мария Игнатова мечтаела да стане актриса още от детските си години. Именно това желание й помогнало да стане и телевизионна водеща. За нейно съжаление обаче тя така и не успяла да осъществи напълно детската си мечта.

Мария Игнатова

Водещата и до днес пази горчив спомен

В младежките си години се явила на кастинг за роля, но в старанието си да се представи добре и да бъде избрана, се престарала и журито избухнало в бурен смях.

Всъщност смеха на журито бил породен от некоординираните движения на Мария Игнатова. В момента, в който казали „начало”, половинката на Димитър Рачков започнала представлението си. Тя излязла на сцената въодушевена и с преливаща енергия. Според думите й дори играла с най-голямата енергия, на която е способна.

Тя ръкомахала неуморимо и приличала като перка на хеликоптер. В допълнение Мария Игнатова почти крещяла в старанието й да не би някой да не чуе ясно това, което изрича.
След края на изявата й обаче в залата настъпила пълна тишина. В получилата се неловка пауза тв водещата усетила, че журито едва се сдържа да не избухне отново в смях.

След като Мария Игнатова се поуспокоила, журито я помолило да повтори отново етюда си, но с уговорката, че ще бъде по-спокойна.
Тя си спомня и до днес този неловък момент и твърди, че тогава й се е искало земята да се отвори под краката й и да я погълне.

Разбира се към днешна дата Мария Игнатова разказва тази случка с усмивка, но все още пази неприятната тръпка, която и до днес я спира да се качи на сцената и да се изяви като актриса, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар