Дарина Павлова пак се изфука

0

Вдовицата на Илия Павлов заяви, че се чувства привилегирована след тази среща

Вдовицата на шефа на „Мултигруп” Илия Павлов – Дарина Павлова пак се изфука.

Тя не скри, че се чувства привилегирована. Причината за това й чувство бе разговор с филмовия композитор-легенда – Енио Мориконе.
Разбира се Дарина Павлова не пропусна да увековечи срещата с култовия филмов композитор и със снимка, която побърза да публикува в социалните мрежи.

Дарина Павлова
Вдовицата на Илия Павлов заяви, че се чувства привилегирована след тази среща

На снимката Дарина Павлова се е гушнала с Енио Мориконе. Вдовицата на Илия Павлов е публикувала снимката от Лос Анджелис, където композиторът на най-хитовата филмова музика получи своята звезда на Алеята на Славата на прочутия булевард „Холивуд”.
Мадам Мулти не можа да се стърпи и побърза да отбележи в профила си в Twitter, че се чувства привилегирована.

Запознати разкриват, че на същото това събитие, Дарина Павлова е разменила някоя и друга приказка и с култовия режисьор Куентин Тарантино, който почел Енио Морикове с присъствието си.
Припомняме, че именно композиторът е автор на саундтрака към последния филм на Тарантино – „Омразната осморка“, пише Блиц.

Дарина Павлова не пропуска да се появи на някое бляскаво събитие, след което да качи снимки от него в социалните мрежи.
Тези, които следят редовно публикациите на снимките й в социалните мрежи твърдят, че напоследък нещо се случва с лицето на Дарина Павлова.

Предполага се, че вдовицата на Илия Павлов се е подложила на поредната пластика, тъй като лицето й напоследък изглежда доста отекло.
Запознати разкриват, че на част от снимките, които Госпожа Мулти публикува напоследък в профила си, изглежда подута като балон.
Това се забелязва най-фрапиращо от снимката й с Джесика Алба, отбелязва HotArena като допълва, че устните и бузите й изглеждат така, сякаш всеки момент ще избухнат.

Според запознати именно поредната пластика е причина за отока по лицето й и другите проблеми. Специалисти посочват, че това е в рамките на нормалното и е в резултат на алергичната реакция на организма, която, макар и да не е опасна, е доста неприятна, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.