Лора Крумова е бременна?

Лора Крумова е бременна?
5 (100%) 1 vote

Понаедрялата й фигура направила впечатление на минувачите в Борисовата градина

В един от слънчевите февруарски дни, Лора Крумова бе засечена да се разхожда със сина си в Борисовата градина в столицата.

Очевидци обаче разкриват, че Лора Крумова не е оставила малкия Явор да се забавлява на открито дълго време. Само половин час, след като били забелязани в Борисовата градина, тв водещата прибрала отрочето си. Оказва се, че причината за експресното прибиране била, че Лора Крумова се уморила да тича след малчугана.

Лора Крумова

Понаедрялата й фигура направила впечатление на минувачите в Борисовата градина

Тя е видимо понаедряла. Близки до Лора Крумова издават, че е на път да си върне килограмите от времето, в което беше бременна с Явор.
По всичко личи, че журналистката е на път да изгуби нелеката битка с килограмите, след като е позволила отново да се закръгли до такава степен.

Доста поналятата й фигура накарала минувачите в парка да се запитат дали Лора Крумова не е бременна отново. Колегите й от Нова тв обаче са категорични, че причината за понаедрялата фигура на Лора Крумова не е втора бременност, а просто натрупани излишни килограми, пише slava.bg.

Изглежда Лора Крумова не си дава сметка, ако някой ден все пак реши да приведе тялото си в приличен вид колко усилия ще й коства. Специалисти са категорични, че колкото повече се отлага във времето отслабването, толкова по-трудно става то.

За разлика от нея, колежката й от Нова тв – Ани Цолова е безцеремонна по отношение на грижите за тялото си. След края на сутрешния блок, тя пали колата си и отпрашва до фитнес залата, където се отдава поне на едночасови тренировки.
Колегите й са категорични, че нищо не е в сила да я откаже от тях.

Тя е твърдо решена, след като успя да върне стройната си фигура да не позволява на килограмите да стъжнят отново живота й. За целта се изисква доста упоритост, каквато изглежда липсва на Лора Крумова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар