Ненчо Балабанов и Димитър Рачков се смразиха (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Ненчо Блабанов и Димитър Рачков водят тиха война, от месеци актьорите не могат да се понасят

Откакто комикът Ненчо Балабанов стана звезда в „Господари на ефира“ интриги тресат екипа. Димитър Рачков не можел да се примири с факта, че Ненчо и Малинко често  събират по-голям рейтинг.Ненчо в Господарите

Димитър Рачков беснеел от ревност, че новото попълнение на предаването обира лаврите на публиката. Освен това и продуцентът Джуди Халваджиян бил обсебен от Ненчо и като нищо новакът можел да му влезе под кожата, притеснявал се Рачков.

Според слуховете двамата актьори били на нож. Извън студиото  не си говорели. А се случвало дори да злословят по адрес на другия пред колегите си, пише „Ретро“.

Димитър Рачков видял в лицето на Ненчо Балабанов истинска заплаха. Подозирал, че „ФейсБойко“ може да го засенчи, тъй като публиката си пада по него. Само за една година младият актьор направи шеметна кариера, с каквато Рачков не може да се похвали. Комикът се чувствал пренебрегнат и не можел да се побере в кожата си.

Димитър Рачков си позволявал да омаловажава успехите на своя колега. Любимия на Мария Игнатова зад гърба на Ненчо наляво и надясно хулел актьора дори го наричал халтурист. Чува се, че настоявал да го изгонят от „Господарите“. Смятал, че „ФейсБойко“ сваля нивото на шоуто. Рачков се хвалел, че е недостижим и смятал, че колегата му има бая хляб още да изяде за да го настигне.

Зад кулисите на „Господари на ефира“ се носели всякакви слухове. Сред екипа на предаването се говорело, че Димитър Рачков като нищо може да надлее и да изгонят переспективният актьор, които го засенчва. Рачков е титуляр и му се чува думата, споделят си колегите. Освен това е голям приятел с Джуди Халваджиян и като нищо може да подлее вода на Ненчо Балабанов.

„ФейсБойко“ може да е талантлив и обичан от зрителите, но не може да се похвали, че е толкова гъст с шефа на “Господарите“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар