Тайна база на Марс ? (Нови снимки)

Тайна база на Марс ? (Нови снимки)
4.5 (90%) 4 votes

Има ли тайна база на Марс и какво откриха в мрежата

Нови снимки от Марс провокираха слуховете, че там има тайна военна база. Възможно ли е, десетилетия преди официалното изследване на Червената планета, някоя от страните да е изпратила тайна мисия до там и дори да се създала своя военна база?

Звучи невероятно, но е напълно възможно.

Теоретиците на заговори, разпространяват в мрежата необичайното твърдение, че на Марс има военна база.
Това си мнение те основават на базата на видеозапис. Разбира се, лентата е доста мътна и не може ясно да се различи какво точно се вижда, но мнозина твърдят, че това е доказателство за извънземен живот, пише Mirror . Или за разходка на военните през 60-те години до Червената планета, когато тайно са изследвали повърхността, преди да преценят дали притежава някакви природни богатства или други ресурси, които да могат да се използват. Теориите в мрежата са многобройни. Във видеото се вижда следа от непознат, тъмен обект, който е на повърхността на Червената планета и който буквлано раздели на две интернет.

„НАСА е направила нещо, за да скрие тези обекти“, се казва в един от коментарите. „Истината не може да се скрие“, гласи друг коментатор в YouTube.

Това не е първия път, в който на Марс са видени подобни странни явления. На други снимки се виждаха паяци, метални предмети, чието място несъмнено не е червената планета, вкаменелости и дори призрак на жена. Мистерията около снимките и странните находки, на които се натъкват уфолозите продължават. А последната с военната база на Марс стана тотален хит. Както вече писахме, голяма част от интернет обществото подкрепя това мнение и смята, че става въпрос за секретен проект, който НАСА се опитва да опази в тайна.

Военна база на Марс?

Военна база на Марс?

Други пък са подчертали, че това са само глупости. Както и да е, ето как изглеждат кадрите от Марс и видеото, което провокира толкова дебати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар