Хороскоп за 25 февруари, четвъртък

Хороскоп за 25 февруари, четвъртък
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овенравномерно успешно развитие
Общо взето хубав ден с една малка препоръка да се стремите към хармония в общуването. Делата ви се развиват равномерно и успешно, с добри перспективи и за бъдеще. Не забравяйте, че за вас е много важно винаги да бъдете информирани и в течение на събитията и че трябва да спестявате част от заработените средства.

Телецлюбов
Четвъртък е ползотворен за предприемане на нещо ново, най-вече в сферата на любовта. Излишно е да споменавам, че в този аспект ще се радвате на късмет и сполука. В професионално отношение се задават реформи, обновяване, които се придружават с известни трудности. Бъдете въздържани и същевременно предприемчиви.

Близнацибъдете търпеливи
Предвиждат се неприятности, възможни са загуби и поражение. Единственото, което можете да направите, е да се заредите с търпение и да изчакате. Не губете оптимизма си. Възможна е раздяла, изживели себе си отношения да бъдат прекратени.

Ракполезни връзки и контакти
Желанието ви да се справите с проблеми и да излезете от неприятно положение ще се изпълни, ако задействате връзките си и наблегнете на контактите днес. Приятелите са насреща. Дори да ви се струва, че сте доста разточителни и давате твърде много на другите, това впечатление скоро ще се промени и ще бъдете щедро възнаградени. С разбирателство и хармония в отношенията ще пожънете повече, отколкото сте посели.

 

Лъвбъдете предпазливи
Посрещате деня вдъхновени и много енергични, със силен стремеж към самореализация. Внимавайте, четвъртък се характеризира с неизяснени обстоятелства. Оптимизмът и настойчивостта ви не са достатъчни за постигане на замислите. По-скоро ще допуснете грешка от прибързаност и липса на осведоменост.

Дева – печелите с компромиси
Не позволявайте емоциите да попречат на ползотворното ви развитие. Изглеждате неуверени и възприемате фатална ситуацията, в която се намирате. Потърсете приятелите. Има хора от вашия кръг, които са готови на всичко, за да ви помогнат. Освен това и звездните показатели са благоприятни за делата ви, необходима е само повече широта в мисленето.

sedmichen-horoskop-15Везнисамостоятелно справяне
Четвъртък изглежда твърде важен за Везните. Не е изключено да се окаже крайъгълен камък за бъдещето им развитие. Звездите определят безкомпромисна ситуация, в която няма странична помощ, а по-скоро принуждение за решителност и самостоятелно справяне. Главното е да заобикалят конфликти и да се съобразяват с естествения ход на събитията – съветва в хороскопа си Боряна Делчева.

Скорпионподкрепа от жени
Предстои ползотворен ден, но не е лошо да намалите амбициите и да ограничите броя на желанията си. Не се поддавайте на стремежа да повторите вече постигнат успех. С упоритост няма да спечелите нищо добро. Препоръчва се да попълните знанията си с още информация, да потърсите съдействие от връзките си. Срещи, разговори и работа с жени ще дадат желаните резултати.

Стрелецхармонични отношения
Четвъртък носи прекрасни условия за любов и подобряване на взаимоотношенията с близки и приятели. В делови план се наблюдават препятствия, но не забравяйте, че задържането може да се окаже по-благоприятно за делата ви. Сега не е времето или ситуацията, в които можете да усетите своето влияние. Ще смекчите трудностите с търпение, предвидливост и правилно решение.

Козирогпазете се от допускане на грешки
Активната ви изява ще донесе желаните придобивки, ще задоволите амбициите си. Готови сте за нововъведения както в личния живот, така и в деловата област. Ще осъществите замислите си, но сте принудени да изчакате малко, докато напълно се изяснят интересуващите ви обстоятелства.

Водолейтрансформации
Трансформациите около вас са очевидни. От една страна ги възприемате и им се радвате, но от друга – не желаете да се разделите със стария си начин на живот. Мисленето ви е силно поляризирано и едва ли ще придвижите напред делата си по този начин.

Рибипотръгва ви
Четвъртък е много успешен и дори щастлив за по-голяма част от вас. С лекота осъществявате проектите си, а звездите подпомагат изпълнението на желанията ви. Може да се каже, че сте в период на подем – в деловия живот и в личен смисъл. Важно е обаче да контролирате емоциите при общуването си с околните. Със своята разпаленост не само ще обидите някого, но ще навредите и на себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар