Лора Крумова тотално се ошишка (Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Лора Крумова започва да прилича на топка, водещата загуби битка с килограмитеЛора Крумова

Водещата на „Комбина“ Лора Крумова загуби в борбата с килограмите. Фотограф на „Ретро“ увековечи потресаващата визия на телевизионерката.

В топлите февруарски дни Лора Крумова бе засечена в Борисовата градина. В компанията на сина си Явор, който искаше да си поиграе с децата.  Майка му не спря да тича подир него, докато  съвсем изгуби сили с малкия палавник.

Детето набързо бе прибрано от Лора, която остана без дъх. Посетителите на парка видяха, че Крумова не е толкова всеотдайна майка за каквато се представя. Тв звездата се умори да го гони и прекъсна лудориите на две годишното си дете.Лора и Явор на детската площадкаКъм автомобила

Хората едва разпознаха телевизионната водеща в лицето на нетърпеливата майка. Лора Крумова така бе нашишкавяла, че не приличаше на себе си. „Скоро екранът на телевизора едва ли ще побере едрата журналистка“ подсмихваха се почиващите си в Борисовата градина. Те смятат, че високоплатената от Америка водеща ще трябва да не се показва в ефир, ще плаши зрителите. Някои пък предположиха, че може отново да е бременна, пише „Ретро“. Да, ама не, колегите й са категорични, че не чака второ дете.

След като понесе малкия  Лора  се отправи към личния си автомобил. Крумова остави детето в тузарското си возило, заключи го вътре и хукна да пазарува. Такова поведение възмути свидетелите на недостойната постъпка на майката. Подобно нехайно поведение е забранено. Според закона за защита на детето никой родител не може да оставя дете до 12 години без надзор, дори в дома си. Какво да кажем за постъпката на Лора Крумова, която заключи двегодишното момченце в автомобила си.

Гледката бе потресаваща. Детето ревеше с пълна сила. А невъзмутимата му майка го остави само и се отдаде на шопинг.

Коментарите никак не бяха в полза на Лора Крумова. Майките, които видяха как се отнесе към наследника си бяха възмутени. „Тя хем не може да си поиграе с детето, хем не може да го утеши, направо е майка – кариеристка“, неодобрително клатеха глави другите родителки.

Лора Крумова необезпокоена от виковете на Явор напазарува спокойно, качи се в автомобила и подкара към луксозния си дом.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лора Крумова тотално се ошишка (Потрес снимки)”

  1. Албарт Легенаров

    февр. 24. 2016

    Лорчето натрупа малко богатство от $$ (към 420 хил.), та може да яде дори езици от канарчета и сърца от папагали за разлика от вас, цървулковци… 😉

Добавете коментар