Животът на Иван Христов се превърна в ад

Животът на Иван Христов се превърна в ад
4.67 (93.33%) 3 votes

Опосумът не прилича на себе си

Близки до продуцента и тв водещ Иван Христов издават, че животът му се е превърнал в истински ад.

От известно време насам Иван Христов не е на себе си и броди като таласъм. Приятелите му го ожалват, че се е стопил покрай многобройните грижи около голямото му семейство.
Водещият на риалитито „Фермата”, е отслабнал драстично. Всъщност това не е никак лошо, тъй като е много по-здравословно да си слаб, отколкото с наднормено тегло. Освен това свалените килограми са върнали младежкия му вид и той изглежда като в годините, в които се прочуха с приятеля му Андрей Арнаудов като водещи на „Сблъсък”.

Иван Христов

Опосумът не прилича на себе си

Истината обаче е, че вталяването на Иван Христов не е в резултат на спазването на нов хранителен режим, както правят повечето му колеги.
Покрай тичането около многото му ангажименти около семейството, не му остава никакво време. Освен многото служебни ангажименти, Иван Христов се е заел и с грижата по децата.

Близки до него и половината му Ирина Тенчева издават, че доведените му деца са му се качили на главата. Двете деца на Ирина от първия й брак били доста разглезени и опосумът постоянно им угаждал на капризите.
Макар Иван да е роден баща на тийнейджърката Ава от първата му жена Вихра и едногодишния Самуил от Ирина, той се грижи и за двете деца на съпругата си от първия й брак.

Доведеният му син Спас и дъщеря Вирджиния също живеят при Иван и Ирина още от самото начало на връзката им.
От четири години насам продуцентът е напълно ангажиран с отглеждането им.
Въпреки огромната му заетост покрай служебните ангажименти, тв водещият е натоварен и със задачата да задоволява нуждите на огромното си семейство. Поради тази причина често пъти може да бъде забелязан да мъкне големи чанти след работа.

Освен това към многобройните му задължения е причислено и това да прибира децата на Ирина от училище, тъй като тя отново е бременна, а и се грижи за едногодишния Самуил, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар