Иван Христов се промени до неузнаваемост (Папарашко фото)

Гласувайте за статията

Иван Христов грохна

Иван Христов буквално не е на себе си. Продуцентът се промени до неузнаваемост. Той изглежда видимо не не само втален, но и по-възрастен. Причина за това не е тежка и изтощителна диета, а грижите за децата. Иван Христов се е превърнал в техен роб. Той изпълнява всеки каприз на доведените си деца. От самото начало на връзката му с Ирина Сарачинова заедно с тях живеят и двете деца, които тя има от бившия си съпруг. Спас и Вирджиния са плод на любовта с екссъпруга й.

Ава, която е дъщеря на Христов от брака му с Вихра, също често им гостува. От връзката си с блондинката продуцентът има още един син – малкият Самуил. Много скоро голямото семейство ще се увеличи с още един член, тъй като Ирина отново е бременна.

Покрай грижите за малкия Самуил и бременността, половинката на Иван Христов няма никакво време за другите си две деца. Грижите за тях са поверени изцяло на него.

Иван Христов буквално е на крак през по-голямата част от денонощието. Негов ангажимент е да заведе и след това да прибере Спас и Вирджиния от училище, пише Ретро.бг. Освен с това, той се е заел изцяло и с пазаруването. Вечер преди да се прибере у дома, той минава през близкия хипермаркет и пазарува за следващия ден.

Иван

Иван изпълнява всички капризи на Спас

Всички тези задължения той съчетава с натоварения си график. Продуцентът работи неуморно и умората вече е изписана на лицето му. Напълно нормално е да изглежда по този начин, коментират запознати. Иван Христов прави всичко възможно половинката му Ирина да изкара една спокойна бременност. Затова той е поел изцяло грижата за децата. Когато е у дома, той я отменя в грижите за малкия Самуил.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар